Βαθμολογία UEFA: Η Ελβετία προσπέρασε την Ελλάδα και ανέβηκε στην 14η θέση
Η Γιουνγκ Μπόις προκρίθηκε στη League Phase του Champions League με αποτέλεσμα η Ελβετία να πάρει μεγάλη ώθηση στο Ranking της UEFA και να ανέβει στη 14η θέση – Σε ποια θέση βρίσκεται πλέον η Ελλάδα
Μία μέρα πριν μπουν στη «μάχη» των ρεβάνς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός η Ελλάδα υποχώρησε κατά μία θέση στη βαθμολογία της UEFA.
Η Ελλάδα θα χρειαστεί οι ομάδες της να κάνουν νίκες το βράδυ της Πέμπτης
Η Γιουνγκ Μπόις κατάφερε να αποκλείσει τη Γαλατάσαραϊ και μάλιστα με δυο νίκες, πανηγύρισε την πρόκριση της στο League Phase του Champions League και έδωσε βαθμολογική ώθηση στη χώρα της.
Σε μια νύχτα 1.600 βαθμούς
Η Ελβετία χάρη στο διπλό στην Κωνσταντινούπολη πήρε σε μια νύχτα 1.600 βαθμούς, λόγω του συνδυασμού της νίκης με το μπόνους της εισόδου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Ελλάδα των 26.000 βαθμών έπεσε στη 16η θέση, πίσω από τη Δανία (29.200) και την Ελβετία (29.675).
? Country Ranking Update:
?? Czechia are now huge 2.650 points above Türkiye!
?? Austria are in Top 12, overtook Israel!
?? Switzerland up to 14th place, overtaking Denmark, Greece and Scotland!
Πλέον η χώρα μας ποντάρει σε δύο νίκες και ισάριθμες προκρίσεις το βράδυ της Πέμπτης (29/8), προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από τις Ελβετία και Δανία που προηγούνται.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η Εθνική U21 ηττήθηκε 2-0 από τη Γερμανία, έχασε την πρωτιά (προς παρόν) και την ισοβαθμία στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου, αλλά διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση στην τελική φάση του Euro.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και θα λείψει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague. Οι έξι αγώνες που χάνει σε Ελλάδα και Ευρώπη