Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (16/8) στη Λάρισα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το συμβάν έγινε στη λεωφόρο Καραμανλή στο ύψος του Θεσσαλικού γηπέδου, όταν I.X. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Ο τραυματίας περίπου 45 ετών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα στο πόδι του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας