Τελετή Λήξης: Ο Ύμνος στον Απόλλωνα από «αιωρούμενο» πιανίστα και η Θεά Νίκη σε κεντρική θέση (vids)
Εντυπωσιακό και γεμάτο από αρχαία Ελλάδα το τελετουργικό της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η αρχαία Ελλάδα είχε περίοπτη θέση στο τελετουργικό της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο «Stade de France». Και πώς αλλιώς αφού είναι η χώρα που γέννησε τους Αγώνες πριν από 2800 χρόνια!
Τα βλέμματα στράφηκαν στη μαγευτική χορογραφία των Ολυμπιακών δαχτυλιδιών, με τον παλαιότερο ύμνο της αρχαίας Ελλάδας, τον Ύμνο του Απόλλωνα, να μελοποιείται στο πιάνο από τον Alain Roche.
Παράλληλα, το άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης βρισκόταν σε κεντρική θέση στο στάδιο προκαλώντας τον θαυμασμό του κοινού. Εικόνες μοναδικές που περιποιούν τιμή για τη χώρα μας και τον πολιτισμό της.
Δείτε το βίντεο:
- Μόνο η Μόσχα μπορεί να βοηθήσει στα Στενά
- Η τιμή του Brent ακόμη και στα 119 δολάρια ανά βαρέλι πριν υποχωρήσει – Κλονίζονται οι αγορές παγκοσμίως
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο

