Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Team Hellas έτοιμη για την Τελετή Λήξης (pics)
Η ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων με επικεφαλής τους σημαιοφόρους Εμμανουήλ Καραλή και Ευαγγελία Πλατανιώτη, είναι έτοιμη για την Τελετή Λήξης.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού έφτασαν στο τέλος τους, με την ελληνική αποστολή να αποχωρεί από τη γαλλική πρωτεύουσα με 8 μετάλλια στη συλλογή της.
Σύσσωμη η Team Hellas πόζαρε κάτω από τους Ολυμπιακούς Κύκλους του Παρισιού για την τελευταία ομαδική φωτογραφία πριν από την Τελετή Λήξης, με τους σημαιοφόρους Εμμανουήλ Καραλή και Ευαγγελία Πλατανιώτη να ετοιμάζονται για την παρέλαση.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας και η ελληνική αποστολή θα μπει πρώτη για να γίνει ουσιαστικά η τελετή παράδοσης-παραλαβής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028 που θα γίνουν στο Λος Άντζελες.
Δείτε την ελληνική ομάδα
Η Team Hellas με σημαιοφόρους τον Εμμανουήλ Καραλή και την Ευαγγελία Πλατανιώτη πριν από την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακην Αγώνων pic.twitter.com/yD6dDHfvOD
— Ηellenic Olympic Committee (@HellenicOlympic) August 11, 2024
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η αποστολή της Άρσεναλ στον τελικό του Champions League, κόντρα στην Παρί, θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη και ο Αρτέτα ψάχνει τρόπους για να αιφνιδιάσει τους Παριζιάνους
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 με τη Βαλένθια τοποθετήθηκε μέσω γραπτής δήλωσης, χωρίς να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.