«Προφορική συμφωνία της Αϊντράχτ με τον Κουλιεράκη»
Σύμφωνα με όσα μεταφέρει Γερμανός δημοσιογράφος η Αϊντραχτ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κουλιεράκη, αλλά όχι με τον ΠΑΟΚ.
Κοντά στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης φέρνει τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη ο έγκριτος ρεπόρτερ, Φλοριάν Πλέτενμπεργκ.
Ο Γερμανός δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στο X, αναφέρει ότι ο άσος του ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή της λίστας της γερμανικής ομάδας, η οποία αναζητά τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γουίλιαν Πάτσο που είναι πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Η γερμανική ομάδα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου του Βορρά, ωστόσο επισημαίνει ότι ακόμη δεν έχει υπάρξει συμφωνία και με τον ΠΑΟΚ.
«Υπάρχουν συζητήσεις και με τον Κολάσινατς αλλά ο Κουλιεράκης είναι ο πρώτος στόχος της Αϊντραχτ αυτή την στιγμή», προσθέτει ο Γερμανός δημοσιογράφος.
Δείτε την ανάρτηση
🚨🦅 Konstantinos #Koulierakis, now the top favorite for Eintracht Frankfurt!
… to replace Willian #Pacho who’s set to join Paris Saint-Germain!
▫️Verbal agreement with the 20 y/o defender from PAOK Saloniki is done ✔️
▫️No total agreement between the clubs yet.
There… pic.twitter.com/xMyvFUYmFo
— Florian Plettenberg (@Plettigoal) August 5, 2024
- Άρθουρ Μίλερ: Ο Αβραάμ Λίνκολν της αμερικανικής λογοτεχνίας
- Χαμηλές οι προσδοκίες για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας – Το θέμα των θαλασσίων ζωνών είναι εκτός ατζέντας
- Εσθονία: Η Ρωσία «ανησυχεί πολύ για τον επανεξοπλισμό της Ευρώπης» – Σπεύδει να ανασυγκροτηθεί
- RENURE: H EE προωθεί λιπάσματα από κοπριά για να περιορίσει τη χημική ρύπανση
- Υπέρ της απαλλαγής όλων των κατηγορουμένων για την υπόθεση των Σπαρτιατών τάχθηκε ο εισαγγελέας
- Αιγάλεω: Κατασκευάζεται νέος βρεφονηπιακός σταθμός



