
Τροχαίο στο Μεσολόγγι: Παρασύρθηκε ενδεκάχρονος από αυτοκίνητο
Το παιδί φέρεται να περνούσε τον δρόμο με το ποδήλατό του τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο Λεσίνι Μεσολογγίου, όταν ένα αγόρι ηλικίας 11 ετών παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Το παιδί περνούσε τον δρόμο με το ποδήλατο του τη στιγμή του ατυχήματος.
Λίγα λεπτά μετά την παράσυρση, ο 11χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διασωληνώθηκε και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου.
Εφόσον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη προκειμένου να μπορέσουν σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Στο μεταξύ η Αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό που παρέσυρε τον 11χρονο, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.
Δείτε το βίντεο

- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «καυτή πατάτα» για το Μαξίμου και η «βροχή» αιτημάτων για πρόωρες κάλπες
- «Φιλαράκια» – Η Λίζα Κούντροου λάτρεψε τη Φοίβη
- Σερβία και Ουγγαρία ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν αμερικανικά εκρηκτικά σε ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται






