
Φωτιά στην Εύβοια: Ανετράπη πυροσβεστικό όχημα σε χαράδρα
Το πυροσβεστικό όχημα βρισκόταν στο μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή Λεχριές - Γυρίσματα
Συναγερμός έχει σημάνει στην Εύβοια καθώς ανετράπη σε χαράδρα, πυροσβεστικό όχημα που βρισκόταν στο μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή Λεχριές – Γυρίσματα.
Στο πυροσβεστικό όχημα ήταν μόνο οδηγός ο οποίος έχει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί με το περιβάλλον.
Στο σημείο σπεύδει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Πρόκειται για πυροσβεστικό όχημα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Χαλκίδας.
Διάσπαρτες εστίες
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, δίνουν μάχη με τις διάσπαρτες εστίες που καίνε στην περιοχή.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά που ξέσπασε χθες τις μεσημεριανές ώρες στην Εύβοια, δεν έχει ενεργό μέτωπο και οι διάσπαρτες εστίες εντός της περιμέτρου της πυρκαγιάς αντιμετωπίζονται.
Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Για την κατάσβεση της φωτιάς υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγειες και εναέριες δυνάμεις και συγκεκριμένα 183 πυροσβέστες με 8 ομάδες δασοκομάντος και 52 οχήματα και 18 εναέρια (11 αεροσκάφη και 7 ελικόπτερα).
Συνδρομή και από εθελοντές ενώ η τοπική αυτοδιοίκηση και οι Ένοπλες Δυνάμεις συνέδραμαν με μηχανήματα έργου και υδροφόρες.
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα

