Ο Σάκης Ρουβάς πλένει το αυτοκίνητό του και κάνει ντους με το λάστιχο
«Έβαλε λίγη ζέστη παραπάνω... δεν βρίσκετε;», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της ανάρτησής του.
Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Σάκη Ρουβά να βγάζει το μπλουζάκι του επί σκηνής ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα με μία μόνο κίνηση. Έχουμε διαπιστώσει ότι η φυσική του κατάσταση είναι εξόχως εύρωστη και εντυπωσιακή.
Με μία νέα ανάρτησή του στο Instagram ο ποπ τραγουδιστής με το φανατικό κοινό προκάλεσε μερικά ακόμα επιφωνήματα θαυμασμού –έστω και ηλεκτρονικά. Έτσι σε ένα βίντεο που ανέβασε πρόσφατα τον είδαμε να πιάνει το σφουγγάρι και το λάστιχο για να πλύνει το νέο του αυτοκίνητο κι αφού το έκανε αυτό με επιμέλεια στο τέλος έριξε νερό πάνω του με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί Mr βρεγμένο T-Shirt με απόλυτη ευκολία και χωρίς δεύτερη σκέψη.
«Αχ… τώρα και αν ζεσταθήκαμε» ήταν μία από τις απαντήσεις των ακολούθων του
«Έβαλε λίγη ζέστη παραπάνω.. δεν βρίσκετε;», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της ανάρτησής του με τα κολακευτικά σχόλια από τις followers του να πέφτουν «βροχή» σε χρόνο-μηδέν. «Αχ… τώρα και αν ζεσταθήκαμε» ήταν μία από τις απαντήσεις των ακολούθων του.
Δείτε την ανάρτησή του
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο




