
Κρήτη: Άγνωστοι επιτέθηκαν σε οικογένεια τουριστών στο Ηράκλειο – Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Η οικογένεια μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο
Ένα αδιανόητο περιστατικό βίας συνέβη στην Κρήτη τα ξημερώματα της Τρίτης (16/07), όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε οικογένεια τουριστών στο Ηράκλειο την ώρα που έπιναν το ποτό τους και απολάμβαναν την παρουσία τους στην πόλη, κάνοντας διακοπές.
Τι συνέβη
Σύμφωνα με το cretapost.gr, η οικογένεια, εντελώς ξαφνικά όπως αναφέρεται από μαρτυρίες, και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, δέχθηκε άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές από ομάδα νεαρών.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένας 49χρονος Ελληνοκαναδός και η 41χρονη σύντροφός του από την Βόρεια Ευρώπη και συγκεκριμένα από την Ισλανδία, αλλά και τα παιδιά τους, ηλικίας 21 και 18 ετών αντίστοιχα, δέχθηκαν εππίθεση με μπουνιές και κλωτσιές από ομάδα νεαρών, ενώ προς το μέρος τους εκτοξεύθηκε και μία καρέκλα.
Ο 49χρονος κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευθεί
Η οικογένεια, που υπέστη σοβαρά τραύματα, αμέσως μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για την παροχή Πρώτων Βοηθειών, ενώ ακόμα βρίσκεται σε ισχυρό σοκ.
Ο 49χρονος μάλιστα, νοσηλεύτηκε στην Νευρολογική Κλινική, καθώς έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
Σοκάρουν οι φωτογραφίες – οι οποίες δημοσιεύθηκαν από το cretalive.gr – από την αιματηρή επίθεση στην οικογένεια από ομάδα νεαρών.
Το επεισόδιο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο κέντρο του Ηρακλείου, ενώ οι νεαροί που φέρονται να προκάλεσαν το επεισόδιο έσπευσαν να εξαφανιστούν όταν είδαν τους δύο άνδρες αιμόφυρτους στο πλακόστρωτο.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό βίας, ενώ παράλληλα αναζητούνται οι δράστες, προκειμένου να συλληφθούν. Μάλιστα εξετάζεται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, προκειμένου να γίνει πιο γρήγορα η ταυτοποίηση των δραστών της επίθεσης.
- Αφρικανική σκόνη: Ποια θα είναι η πιο δύσκολη μέρα – Χάρτης με τις περιοχές που θα επηρεαστούν
- Ηλεκτρικά πατίνια: «Μπήκαν αδόμητα, μας αιφνιδίασαν» – Τι λένε οι ειδικοί για τους κινδύνους
- Το στέλεχος των Άνδεων του χανταϊού εντοπίστηκε σε δύο ανθρώπους που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- «Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Σταύρος Τσώχος
- Κρήτη: «Η ζωή μου σταμάτησε στις 20-10-2023»- Τι ισχυρίστηκε ο 54χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Επιστρέφει στις 13 Μαΐου με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο

