Επεισοδιακή κηδεία στο Ηράκλειο – Μετά την ταφή άναψαν τα αίματα και βγήκαν μαχαίρια
Αφορμή για τον καυγά στο Ηράκλειο φαίνεται να αποτέλεσαν τα έξοδα της κηδείας καθώς δεν βρέθηκε ούτε ευρώ στο βιβλιαράκι τραπέζης της θανούσας
Άκρως επεισοδιακή ήταν μια κηδεία σε χωριό του νομού Ηρακλείου στην Κρήτη, αφού μετά την ταφή βγήκαν και τα… μαχαίρια μεταξύ συγγενών και κληρονόμων της εκλιπούσας, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλο «σούσουρο» στην τοπική κοινωνία.
Κάποιος τράβηξε μαχαίρι με απειλητικές διαθέσεις και η κατάσταση ξέφυγε, με τα ουρλιαχτά να ακούγονται από απόσταση
Πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες στην περιοχή όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό επικρατεί μεγάλη αναταραχή αφού συγγενείς της ηλικιωμένης γυναίκας δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν από το νεκροταφείο και άρχισαν να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.
Ούτε ένα ευρώ
Αφορμή ήταν το οικονομικό και η κάλυψη των εξόδων της κηδείας, αφού δεν βρέθηκε ούτε ευρώ στο βιβλιαράκι τραπέζης της θανούσας, όπως είχαν υπολογίσει αρχικώς.
Έτσι κάποιοι θεώρησαν ότι τα χρήματα είχαν «σηκώσει» άλλοι συγγενείς για δικό τους λογαριασμό και άρχισαν να διαμαρτύρονται.
Σύμφωνα με όσα περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, κάποια στιγμή κάποιος τράβηξε και μαχαίρι με απειλητικές διαθέσεις και η κατάσταση ξέφυγε.
Αυτός που μπήκε στη μέση να χωρίσει τα δύο «στρατόπεδα» ήταν ο ιερέας, με τους μαινόμενους συγγενείς να συνεχίζουν τον καυγά ενώ τα ουρλιαχτά των γυναικών ακούγονταν από απόσταση.
- Ελεγχόμενη έκρηξη σε κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας στο Ιράκ
- Τι φέρνει «φουρτούνα» στο yachting;
- Η Σανάε Τακαΐτσι έχει ρεαλιστικές ελπίδες για αυτοδυναμία στις εκλογές της Κυριακής με νέο κυβερνητικό εταίρο
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες

