Θεσσαλονίκη: Νεαρός άνδρας βίασε 32χρονη σε κέντρο απεξάρτησης – Σχηματίστηκε δικογραφία
Σύμφωνα με την κατηγορία, ο 31χρονος Κύπριος που ήταν επίσης τρόφιμος του ιδιωτικού κέντρου μπήκε στο δωμάτιό της και την βίασε
Ένα αδιανόητο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης σημειώθηκε, σύμφωνα με καταγγελία, σε ιδιωτικό κέντρο απεξάρτησης στη Θεσσαλονίκη.
Εις βάρος του δράστη που είναι υπήκοος Κύπρου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό
Ο 31χρονος, ο οποίος ήταν τρόφιμος εκεί, κατηγορείται ότι βίασε μια 32χρονη γυναίκα που επίσης ήταν τρόφιμη του ίδιου κέντρου, κάτι που μαρτυρά την έλλειψη των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας.
Το σοκαριστικό περιστατικό, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέβη στις αρχές του μήνα όταν ο κατηγορούμενος κατά τη διαμονή του στο θεραπευτικό κέντρο, εισήλθε στο δωμάτιο της 32χρονης παθούσας, όπου με χρήση βίας προέβη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., ο φερόμενος ως δράστης είναι υπήκοος Κύπρου και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, η οποία αναμένεται να υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
- Βρίσκεται στο Βερολίνο η 16χρονη Λόρα; – Σε συναγερμό οι ελληνικές αρχές
- Ισπανία: Στους 45 οι νεκροί από τη σύγκρουση τρένων -Τα θύματα εντοπίστηκαν μέσα σε βαγόνι
- Άρης Betsson: Τα σενάρια πρόκρισης στο EuroCup, του αρκεί ακόμη και μία νίκη
- Μακρόν: Το γαλλικό πολεμικό ναυτικό αναχαίτισε στη Μεσόγειο ρωσικό δεξαμενόπλοιο που υπόκειται σε κυρώσεις
- Αγρίνιο: «Πήγε στον στάβλο, έκοψε τις φλέβες της για να μην του δώσει τα λεφτά» – Νέες μαρτυρίες για τη σύζυγο του θύματος
- Τι θα συμβεί όταν ο Ήλιος πεθάνει; Μαγευτική εικόνα του James Webb δείχνει την απάντηση

