
Θεσσαλονίκη: Νεαρός άνδρας βίασε 32χρονη σε κέντρο απεξάρτησης – Σχηματίστηκε δικογραφία
Σύμφωνα με την κατηγορία, ο 31χρονος Κύπριος που ήταν επίσης τρόφιμος του ιδιωτικού κέντρου μπήκε στο δωμάτιό της και την βίασε
Ένα αδιανόητο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης σημειώθηκε, σύμφωνα με καταγγελία, σε ιδιωτικό κέντρο απεξάρτησης στη Θεσσαλονίκη.
Εις βάρος του δράστη που είναι υπήκοος Κύπρου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό
Ο 31χρονος, ο οποίος ήταν τρόφιμος εκεί, κατηγορείται ότι βίασε μια 32χρονη γυναίκα που επίσης ήταν τρόφιμη του ίδιου κέντρου, κάτι που μαρτυρά την έλλειψη των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας.
Το σοκαριστικό περιστατικό, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέβη στις αρχές του μήνα όταν ο κατηγορούμενος κατά τη διαμονή του στο θεραπευτικό κέντρο, εισήλθε στο δωμάτιο της 32χρονης παθούσας, όπου με χρήση βίας προέβη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της.
Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., ο φερόμενος ως δράστης είναι υπήκοος Κύπρου και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, η οποία αναμένεται να υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
- LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο
- Παναθηναϊκός – ΖΑΟΝ 3-0 σετ: Άνετα το 1-0 στους τελικούς των Γυναικών οι «πράσινες»
- Το άγαλμα της Μπρίτζετ Τζόουνς θα μείνει για πάντα στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου
- Ζεις τη ζωή σου ή τη σκηνοθετείς; Η γενιά που ξέχασε πώς να χτίζει αληθινές σχέσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους



