Στη Μύκονο ο Νίκος Κοκλώνης – Ξέγνοιαστες στιγμές στο νησί των Ανέμων
Ο Νίκος Κοκλώνης απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί των Ανέμων. Οι ξέγνοιαστες βόλτες του στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου.
Μετά τη φαντασμαγορική αυλαία που έριξε το Just the 2 of Us ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας Νίκος Κοκλώνης ταξίδεψε στο νησί των ανέμων για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του.
Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε σε βραδινή του βόλτα στα Ματογιάννια αγκαζέ με μια φίλη του.
Τα βράδια κάνει βόλτες στα γραφικά σοκάκια, ενώ την ημέρα επισκέπτεται τα κοσμικά beach bar του νησιού, όπως το Nammos στην Ψαρρού όπου η κάμερα τον κατέγραψε και πάλι να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τον ναργιλέ του.
- Ο Αταμάν σε Χουάντσο: «Καλή δουλειά φίλε, καταπληκτική άμυνα» (vid)
- Μάγια Χοκ: Πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά μυστηρίου του Netflix «The God of the Woods»
- Δυτική Όχθη: Αντιπροσωπεία της ΕΕ και ευρωπαϊκές χώρες καταδικάζουν την αύξηση της βίας των εποίκων κατά των Παλαιστινίων
- Προσωρινά κρατούμενος ο 19χρονος που ήταν μαζί με τον 20χρονο το βράδυ της δολοφονίας του στη Καλαμαριά
- Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου: Όγδοος ο Μέρλος στον τελικό του ύψους
- Βρετανία: Σε έξαρση η μηνιγγίτιδα με 34 κρούσματα – Ουρές φοιτητών για να εμβολιαστούν



