Ιταλία: Στυγερό έγκλημα – Αποκεφάλισε τον αδερφό του και πέταξε το κεφάλι από το μπαλκόνι
Ο δολοφόνος που συγκλόνισε την Ιταλία παραδέχθηκε την ενοχή του, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστά τα κίνητρα της πράξης του.
Ένας άνδρας 70 ετών δολοφονήθηκε από τον αδελφό του ενώ κοιμόταν, κοντά στην πόλη Μπενεβέντο της Κάτω Ιταλία με ασύλληπτα μακάβριο τρόπο.
Λίγες ώρες έπειτα από διαπληκτισμό, ο δράστης δολοφόνησε τον άτυχο αδελφό του αποκεφαλίζοντάς τον και αμέσως μετά πέταξε το κεφάλι του από το μπαλκόνι του σπιτιού στο οποίο βρίσκονταν.
Παραδέχθηκε την δολοφονία του αδερφού του
Ο δολοφόνος ονομάζεται Μπενίτο, είναι 57 ετών και, μετά την μακάβρια δολοφονία, σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης, χτύπησε το κουδούνι γειτονικού σπιτιού και ζήτησε να καλέσουν τους καραμπινιέρους.
Un uomo di 59 anni ha ucciso il fratello 65enne a coltellate e lo ha decapitato per poi lanciare la testa dal balcone di casa. Il gesto folle a Pannarano,in provincia di Benevento. pic.twitter.com/vCoFku0iNh
— Franco Scarsella (@FrancoScarsell2) July 4, 2024
Ο δράστης οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου παραδέχθηκε την ενοχή του.
Το θύμα, μετά την πρόσφατη συνταξιοδότησή του και το θάνατο της συζύγου του, είχε αποφασίσει να επιστρέψει στο χωριό όπου είχε γεννηθεί, το Παναράνο, ελπίζοντας -όπως δήλωσαν φίλοι του- να μπορέσει να περάσει ήρεμα γεράματα.
Πηγή: ΑΠΕ
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα



