Σπανούλης: «Η άμυνα είναι στο DNA του Έλληνα – Τα παιδιά είναι περήφανα που φοράνε αυτή τη φανέλα»
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη νίκη της Εθνικής επί της Δομινικανής Δημοκρατίας και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του.
Η Εθνική ομάδα μπήκε με το «δεξί» στο προολυμπιακό τουρνουά, επικρατώντας της Δομινικανής Δημοκρατίας με το εντυπωσιακό 109-82 και ο Βασίλης Σπανούλης είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του μετά το ματς.
Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στάθηκε στο DNA του Έλληνα που όπως τόνισε είναι η άμυνα ενώ εκθείασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Όσα είπε ο Σπανούλης:
Για το ματς: «Για εμάς το πιο σημαντικό είναι η άμυνα. Αυτό είναι το DNA του Έλληνα. Είμαστε μία πολύ ομαδική ομάδα, είμαστε αλτρουιστές. Ξέρω τι μπορεί να κάνει η ομάδα μου. Ήμουν σίγουρος ότι θα κάνει καλή εμφάνιση.
Βλέπουμε μόνο το παιχνίδι που είχαμε σήμερα. Θα ξεκουραστούμε και θα σκεφτούμε το ματς με την Αίγυπτο. Πρέπει γρήγορα να ξεχνάς τι έχεις κάνει. Μας διακρίνει σαν ομάδα η ταπεινότητα. Πρέπει να κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας. Ζητάω από όλα τα παιδιά να είναι επιθετικοί. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή».
Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης είναι ένας παγκόσμιος σούπερ σταρ. Μας αντιπροσωπεύει σε όλον τον κόσμο και είμαστε πολύ περήφανοι. Είναι ανοιχτόμυαλος, αγαπάει πολύ το μπάσκετ, αγαπάει την πατρίδα του.
Θέλει πολύ να είναι εδώ και θέλει πολύ μαζί με τα άλλα παιδιά να κάνουμε κάτι που μας έχει λείψει τα τελευταία 15 χρόνια. Βλέπουμε ότι τα παιδιά διασκεδάζουν, είναι περήφανα που φοράνε αυτή τη φανέλα. Εισπράτουμε έναν άνθρωπο που είναι ένας τεράστιος παίκτης, με τεράστια ηγετικά προσόντα. Είναι πάρα πολύ ταπεινός»
Για τις εκπλήξεις στο τουρνουά: «Εμείς το μόνο που κοιτάμε είναι η ομάδα μας».
- Υπόθεση Κολωνού: Αναβολή για τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον βιασμό της 12χρονης
- Νοσοκομείο Παίδων: Διασωληνώθηκε 3χρονος που εισήχθη με γρίπη – Στη ΜΕΘ σε καλύτερη κατάσταση 6χρονος
- Η σωστή προετοιμασία προστάτευσε τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Άρχισαν τα «όργανα» στο Μουντιάλ: Η Γερμανία σκέφτεται σοβαρά το μποϋκοτάζ λόγω Γροιλανδίας – Στον… χορό και η υπόλοιπη Ευρώπη
- Εύη Δρούτσα: Έπεσε θύμα απάτης – Της έκλεψαν 22.000 ευρώ
- Προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Πειραιά η περαιτέρω αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης


