Επίσημο: Ο Έσε θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Αργεντινή (pic)
Ο Σαντιάγο Έσε είναι και επίσημα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Και επίσημα πια ο Σαντιάγο Έσε θα είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής! Ο Χαβιέ Μασεράνο ανακοίνωσε την αποστολή της «αλμπισελέστε» και ο άσος του Ολυμπιακού είναι μέσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού.
Κάτι που σημαίνει βέβαια πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει τον Έσε σε ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας των Πειραιωτών. Θυμίζουμε πως η Αργεντινή είναι σε όμιλο με Μαρόλο, Ιράκ και Ουκρανία.
Ο Έσε δεν θα ξεκουραστεί για δεύτερο σερί καλοκαίρι αφού και πέρσι αποκτήθηκε από την Ουρακάν με το πρωτάθλημα της χώρας του να βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχει αποδείξει όμως ότι δεν καταλαβαίνει από κούραση καθώς είναι μηχανάκι.
Santiago Hezze va a los Juegos Olímpicos. pic.twitter.com/ruoOukUloR
— Gastón Edul (@gastonedul) July 2, 2024
- Αιτωλοακαρνανία: «Eίχαν διαφορές καιρό, κάποιος θα ‘φευγε απ’ τους δύο» – Νέα μαρτυρία για το φονικό
- ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε ότι «’κόφτης’ στα δίκαια αιτήματα των αγροτών είναι η ΕΕ»
- Αγρότες: Δυσπιστία για τη συνάντηση της Δευτέρας – Ψαλιδίζει τις προσδοκίες ο Μητσοτάκης
- Κώστας Τούμπουρος: Ο Τσίπρας κυβέρνησε, στις πιο δύσκολες συνθήκες των τελευταίων ετών, δεν δείλιασε, δεν υποχώρησε
- Ολυμπιακός – Παναθλητικός 76-67: Πήραν τη νίκη οι «ερυθρόλευκες» και τώρα… τελικός
- Στέλιος Μάινας: «Καμιά φορά βλέπω τους Μεν και τους Δεν και λέω: τι έκανες ρε φίλε, ρεζίλι»

