Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι στη Μύκονο και οι followers «παραμιλούν»
Στο Νησί των Ανέμων βρίσκεται από σήμερα η εκρηκτική τραγουδίστρια για εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί
Στη Μύκονο ταξίδεψε η Ελένη Φουρέιρα το πρωί του Σαββάτου 22/06 με αφορμή την προγραμματισμένη εμφάνισή της σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού.
Αφότου η δημοφιλής τραγουδίστρια έφτασε στο Νησί των Ανέμων, μεταφέρθηκε αμέσως στο πολυτελές ξενοδοχείο που έχει κλείσει για τη διαμονή της.
Η εκρηκτική performer εκμεταλλεύτηκε την παρουσία της στο Νησί των Ανέμων και θέλησε να χαλαρώσει και να κάνει τις βουτιές της.
Η φωτογραφία που… ανέβασε τη θερμοκρασία
Από εκεί μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με το μικροσκοπικό μπικίνι της στον καθρέφτη του δωματίου. Αναμφίβολα, η Φουρέιρα ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη με το καλλίγραμμο κορμί της, κάνοντας τους followers της να παραμιλούν.
Παράλληλα, δημοσίευσε και ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει την απίστευτη θέα από το ξενοδοχείο της με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.
Στη συνέχεια πήγε για βουτιές στην πισίνα, απολαμβάνοντας λίγες στιγμές χαλάρωσης.
- Πόσα χρήματα έχει πάρει ο Παναθηναϊκός από την πορεία του στο Europa League
- U.S.–Greece: ‘Landmark Agreement’ on Shipbuilding and Energy Cooperation
- Λέρος: Ομολόγησε ο 18χρονος ότι σκότωσε τον πατέρα του πάνω σε καβγά
- Το απίθανο σερί της Φενέρμπαχτσε στη Euroleague
- Η Πολωνία σχεδιάζει την απαγόρευση των social media για παιδιά κάτω των 15 ετών
- Συνταξιοδότηση: Τα εύθραυστα ηλικιακά όρια ηλικίας και το προσδόκιμο ζωής – Πότε θα παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις



