Ελένη Φουρέιρα: «Μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μας»
Η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον μονάκριβο της.
Το Σάββατο 8 Ιουνίου η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τον γιο τους στα νότια προάστια. Σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου, η ευτυχισμένη μανούλα ανέβασε το φωτογραφικό άλμπουμ από μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.
Νονοί του μικρούλη ήταν η αδελφή της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα αλλά και ο personal assistant της τραγουδίστριας Βασίλης Σιμσιρίκης.
Τα γλυκά λόγια για τον μικρό Ερμή
Η όμορφη τραγουδίστρια έγραψε:
«Μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μας?? ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας την έκαναν τόσο μαγική».
Η βάφτιση έγινε σε καθολικό ναό και ο μικρούλης πήρε το όνομα Ερμής.Ο στολισμός είχε σχέση με το όνομα του πρίγκιπα του ζευγαριού καθώς σ’ αυτόν πρωταγωνιστούσαν τα φτερά του Θεού Ερμή αλλά και το μπλε και λευκό χρώμα.
Ο υπέροχος στολισμός της βάφτισης
Στο χώρο της βάφτισης είχε στηθεί ένας υπέροχος μπουφές στους συγκεκριμένους χρωματισμούς κατά την υποδοχή των επίσημων προσκεκλημένων του ζευγαριού που ήθελε να μοιραστεί μαζί τους αυτή την τόσο όμορφη στιγμή του.
Ποιοι βρέθηκαν στη βάφτιση
Οι φίλοι του ζευγαριού, όπως ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, η project manager της Ελένης, Λία Παπαδοπούλου με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπενιουδάκη, τον γιο των οποίων βάπτισε προ ημερών η Ελένη Φουρέιρα, στελέχη της δισκογραφικής εταιρείας, τραγουδιστές όπως η Χριστίνα Σάλτη και ο Λούης Γεωργίου που κάνει back vocals στις live εμφανίσεις της Ελένης, ο επιχειρηματίας, Χρύσανθος Πανάς και πολλοί άλλοι.
View this post on Instagram
- Γιορτή σήμερα 17 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]
- Το Ιράν διαψεύδει τον Τραμπ – Αρνείται ότι αποφυλακίστηκε Αμερικανίδα από τις ιρανικές φυλακές
- Η ΕΕ πιέζει τις ΗΠΑ για εξαίρεση ευρωπαϊκών προϊόντων από τους δασμούς 15% – Και το ελαιόλαδο στη λίστα
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- «Καύσωνας» με το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Το «κλιματιστικό» του Μαξίμου και οι «υψηλές θερμοκρασίες» μετά τις διώξεις
- Φίλες και στην πραγματική ζωή: H Αλάνα Ούμπακ είναι «το κορίτσι» της Ρις Γουίδερσπουν
- Πότε είναι νόμιμη η αύξηση του ενοικίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)









































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)



























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442