Ρονάλντο: «Δεν έχω πολλά χρόνια ακόμα στο ποδόσφαιρο»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για το προσεχές Euro 2024 αλλά και για την ετοιμότητα της ομάδας του, μεταξύ άλλων.
Η Πορτογαλία έδειξε πανέτοιμη για την πρεμιέρα της στο Euro 2024 με την Τσεχία (18/6), στο χτεσινοβραδινό (11/6) φιλικό με την Ιρλανδία, την οποία «φιλοδώρισε» στο Αβέιρο με τρία γκολ (3-0).
Πιο έτοιμος απ’ όλους ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έδειξε πως… ζεσταίνει τις μηχανές του για το 6ο (και τελευταίο) EURO της καριέρας του, σημειώνοντας δύο γκολ (έφτασε τα 130 με την Εθνική Πορτογαλίας) και κλέβοντας για άλλη μία φορά την… παράσταση.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε για το προσεχές τουρνουά αλλά και για την ετοιμότητα της ομάδας του, μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο… οπότε πρέπει να το απολαύσω. Είμαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, φαντάσου στο Euro με την Πορτογαλία, νιώθεις περήφανος… είναι ένα όνειρο, όπως όταν ήμουν 20.
Είναι καλό να μένουμε προσγειωμένοι, αλλά με το μυαλό μας στον ουρανό, ονειρευόμαστε το EURO. Ονειρευόμαστε και είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το ταλέντο, αλλά όπως λέω συχνά, το ταλέντο πρέπει να δουλέψει, τίποτα δεν σου δίνεται. Και η ομάδα είναι έτοιμη να δουλέψει».
🚨🇵🇹 Cristiano Ronaldo: “I don’t have many years left in football… so, I have to enjoy it”.
“I’m in love with football. Every game is special, imagine at the Euros with Portugal, you feel proud… it’s a dream, like when I was 20”. pic.twitter.com/xPdKBp0A9q
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 11, 2024
- Ο πόλεμος φέρνει την τέλεια καταιγίδα στα ομόλογα
- Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι από τον πόλεμο στη Μ. Ανατολή
- Καραλής: «Μέσα σε τρία χρόνια έχουν αλλάξει όλα! – Είμαι ικανοποιημένος, αλλά θέλω και Παγκόσμιο ρεκόρ» (vid)
- Τροχαία: Ειδική επιχείρηση στη Δυτική Αττική – Αφαιρέθηκε το δίπλωμα από 38 οδηγούς
- Οι Χούθι μπορεί να μπουν στον πόλεμο ακόμα και την Δευτέρα, υποστηρίζουν ισραηλινές πηγές
- Πότε θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα – Πώς υπολογίζεται