Παραλία Αλίμου: Χειροπέδες σε 61χρονο που έκλεβε πορτοφόλια και κινητά από τους λουόμενους
Είχε αποφυλακιστεί σχετικά πρόσφατα καθώς είχε απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα
Συνελήφθη στην περιοχή της Ομόνοιας ένας 61χρονος, υπήκοος του Ιράκ, ο οποίος αποδείχτηκε ότι είχε κλέψει προσωπικά αντικείμενα αξίας από δύο βρετανούς τουρίστες στην παραλία Αλίμου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο άντρας εντοπίστηκε μέσω του GPS τηλεφώνου που είχε αποσπάσει μαζί με δύο πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, 300 ευρώ και ένα μαχαίρι 18 εκατοστών.
Κατά τη σύλληψή του, προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς, όμως δεν κατάφερε να τους ξεφύγει και οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Αλίμου.
Φαίνεται ότι δρούσε αρκετό καιρό στην περιοχή ενώ είχε αποφυλακιστεί σχετικά πρόσφατα καθώς είχε απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ο Φαραντούρης θα συμμετάσχει στα τραπέζια διαλόγου
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια
- Γιώργος Μπένος: Πώς αντέδρασε ο πατέρας του στις βίαιες σκηνές του «Maestro»
- Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν γονείς και ανήλικοι για την απαγόρευση αλκοόλ και καπνού – Αναλυτικά όλα τα νέα μέτρα
- Μυτιλήνη: «Φυγάδευσαν» τον Κέλλα – Σε δίωρη «πολιορκία» από οργισμένους κτηνοτρόφους
- Η «εντολή» του Μέντι για Λάρισα






