
Καλαμάτα: Ελεύθεροι οι γονείς της 29χρονης που ζούσε σε κλουβί
Η 29χρονη -η οποία πάσχει διαπιστωμένα από σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα- απομακρύνθηκε από το σπίτι και νοσηλευεται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι γονείς της 29χρονης που ζει περιορισμένη σε ένα δωμάτιο στο σπίτι της στην Καλαμάτα και η οποία πάσχει από σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα.
Νωρίτερα οι θετοί γονείς είχαν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις για τις συνθήκες διαβίωσης της κοπέλας, για έκθεση ενηλίκου σε κίνδυνο και παράνομη κατακράτηση. Ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση.
Η 29χρονη -η οποία πάσχει διαπιστωμένα από σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα- απομακρύνθηκε από το σπίτι και νοσηλευεται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας.
Η μητέρα της είχε δημοσιοποιήσει την περασμένη Παρασκευή οπτικό υλικό για να ζητήσει βοήθεια, λόγω της κατά καιρούς επιθετικής συμπεριφοράς της 29χρονης. Η μητέρα ζητούσε την συνεχή παρουσία των δομών στήριξης.
Οι εισαγγελικές αρχές είχαν παρέμβει για το θέμα και πριν δύο χρόνια και τότε είχε κριθεί ότι δεν υπάρχει παραβατική πρακτική στις συνθήκες διαμονής της 29χρονης.
- ΗΠΑ: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Όστιν – Αναφορές για τραυματίες
- Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη – Πυροβόλησαν 28χρονο
- Η διπλωματία του Λανουά με τους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- «Στρακαστρούκες»: Η παράσταση του Δημήτρη Σαμόλη ξεκινά καλοκαιρινή περιοδεία
- Αρκάς: Η καλημέρα της νέας εβδομάδας
- Για ποιες επιχειρήσεις γίνεται υποχρεωτικό το ψηφιακό δελτίο αποστολής





