
Ανδρομάχη – Γιώργος Λιβάνης: Ενθουσιασμένοι που έμαθαν το φύλο του μωρού τους
Το gender reveal αποκάλυψε το φύλο του μωρού τους.
Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης. Πριν από δύο εβδομάδες η όμορφη τραγουδίστρια αποκάλυψε και επίσημα την εγκυμοσύνη της, με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram της.
Η ανάρτηση της εγκυμοσύνης και το πάρτι
Η Ανδρομάχη ανέβασε φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα. Το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαϊου το ευτυχισμένο ζευγάρι πραγματοποίησε το gender reveal party του, αποκαλύπτωντάς μας το φύλο του μωρού.
Το φύλο του μωρού
Από το βίντεο που κοινοποίησε ο τραγουδιστής το μωρό τους είναι αγόρι.
«Το 10άρι της ομάδας έρχεται! Η μαμά σου κι εγώ σου το αφιερώνουμε! Σ’αγαπάμε πολύ», έγραφε το caption.
Ίσως τελικά οι γαλάζιες καρδούλες στο αρχικό post της Ανδρομάχης να μην ήταν τόσο τυχαίες.
Τα τρυφερά λόγια της τραγουδίστριας για το μωρό που περιμένει
«Μια κοιλίτσα γεμάτη αγάπη, γαλήνη, ευτυχία και όνειρα. Η πιο αγαπημένη μου κοιλίτσα, που κάθε μέρα την κοιτάζω με έρωτα,και περιμένω πότε θα ξανα κλωτσήσει το μωράκι μας. Σ’ευχαριστώ Θεέ μου γι’αυτήν την ευλογία. Σε ευχαριστώ αγάπη μου Γιώργο, για αυτό που ζούμε και για όλα αυτά που θα έρθουν. Σ’ευχαριστώ μικρούλι μου μας διάλεξες για μαμά και μπαμπά.
Σ’αγαπάμε όσο τίποτα στον κόσμο! Ανυπομονούμε να σε σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Περιμέναμε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετασούλες πριν σας το πούμε επιτέλους! Σας αγαπώ!».
- Θοδωρής Αθερίδης: Απαντά για πρώτη φορά αν έχει χωρίσει με τη Σμαράγδα Καρύδη
- Πάτρα: Άγρια επίθεση σε μητέρα τριών παιδιών – Την ξυλοκόπησαν και την πέταξαν σε χαντάκι
- Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «Τάδε Εφη Ξένου» – 25 χρόνια πολιτικής ιστορίας με μολύβι και χαρτί
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στο Μπρούκλιν – Νεκρή 41χρονη τρανς από τον εραστή της
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες



