Ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται σε όλα τα προοδευτικά κόμματα, τονίζει ο Φάμελλος
Είναι μια σταθερή επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει συμμαχίες πρώτα στη βάση και σε προοδευτικά κόμματα, υπογράμμισε ο Σωκράτης Φάμελλος
Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απευθύνεται σε όλα τα προοδευτικά κόμματα, υπογράμμισε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας το άνοιγμα του Στέφανου Κασσελάκη σε ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Πλεύση Ελευθερίας και ΜέΡΑ25.
Όπως είπε ο Σωκράτης Φάμμελος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», «είναι μια σταθερή επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει συμμαχίες πρώτα στη βάση και σε προοδευτικά κόμματα», προσθέτοντας ακολούθως πως «το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών προφανώς και θα δώσει πολλά μηνύματα και πρώτα στον κ. Μητσοτάκη».
««Η Ελλάδα επέλεξε να κάνει συμφωνία που λύνει το πρόβλημα της ονομασίας και της αρχαίας ιστορίας»
Ερωτηθείς ποιο είναι το μήνυμα απάντησε ότι «η πιθανή δική του αποσταθεροποίηση δεν συνιστά και της χώρας». Υπογράμμισε επίσης πως «ο κ. Μητσοτάκης παρέλαβε μια χώρα με επίλυση του χρέους και τώρα είμαστε δεύτερη από το τέλος σε αγοραστική δύναμη και μας πλησιάζει η Βουλγαρία, ενώ στους φόρους είμαστε Σουηδία».
Όσον αφορά το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πόσο κοστίζει δημοσιονομικά το κάθε μέτρο, ανέφερε χαρακτηριστικά παραδείγματα. «Ο κ. Μητσοτάκης μας είπε γιατί η κυβέρνηση είχε υπερ- έσοδα πάνω από 4 δισ. ευρώ το χρόνο και ρωτάει εμάς που θα βρούμε τα χρήματα, όταν μάλιστα ο ίδιος ευθύνεται για λάθος στην είσπραξη της φορολογίας;», διερωτήθηκε στη συνέχεια.
Για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Για τις προκλήσεις από την πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας, ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει καταδικάσει την απαράδεκτη δήλωση και την παραβίαση συμφωνίας της ονομασίας και ζήτησε να παρθούν τα απαραίτητα εθνικά μέτρα.
«Η Ελλάδα επέλεξε να κάνει συμφωνία που λύνει το πρόβλημα της ονομασίας και της αρχαίας ιστορίας, αυτό είχε κλείσει. Αν είχαμε κυρώσει τα μνημόνια και είχε προχωρήσει τις συμφωνίες για τα βιβλία, πινακίδες και ονομασία προϊόντων θα είχαν αλλάξει οι συνθήκες», κατέληξε.
- Σβιάτεκ – Σάκκαρη 1-2: Θρίαμβος για τη Μαρία, απέκλεισε τη Σβιάτεκ και προκρίθηκε στους «4» της Ντόχας!
- Η Ευρώπη λιγότερο διεφθαρμένη, αλλά όχι πιο καθαρή – Τι δείχνει ο καθρέφτης για την Ελλάδα
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ – «Αν κάποιος επρόκειτο να κλέψει τον πρίγκιπά τους, ας ήταν μια εντελώς άψογη πριγκίπισσα»
- Κώστας Αρβανίτης: Στεκόμαστε στο πλευρό των διανομέων της efood
- Πρόστιμο της Euroleague στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το περιστατικό στο Ντουμπάι


