
Μύκονος: Σαρωτικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη της αιματηρής συμπλοκής
Την αιτία του άγριου περιστατικού μεταξύ τουλάχιστον 20 ατόμων που είχε ως αποτέλεσμα έναν νεκρό και έναν τραυματία αναζητούν οι αστυνομικοί
Σαρωτικούς ελέγχους διενεργεί η αστυνομία στο λιμάνι και το αεροδρόμιο της Μυκόνου για να εντοπίσει συγκεκριμένο άτομο που φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από μπαρ, όπου ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και ακόμα ένας τραυματίστηκε.
Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες έρευνες για να εντοπίσουν την αιτία που οδήγησε στην αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Παρασκευής, στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον 20 άτομα, αλλά και τον δράστη που κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα με μαχαίρι σε έναν από αυτούς.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διευκρινίσουν αν πρόκειται για άτομα που ζουν και εργάζονται στην Μύκονο ή αν πρόκειται για επισκέπτες.
Οι αστυνομικοί προχωρούν σε σαρωτικούς ελέγχους σε αεροδρόμιο και λιμάνι για να εντοπίσουν τον δράστη

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια ελέγχου
Δεκαπέντε προσαγωγές
Σύμφωνα με το thebest.gr, μέχρι στιγμής έχουν γίνει περίπου 15 προσαγωγές, με τις Αρχές ωστόσο να αναζητούν συγκεκριμένο πρόσωπο και να προχωρούν σε σαρωτικούς ελέγχους τόσο στο αεροδρόμιο, όσο και στο λιμάνι του νησιού.
Από τους 15 που κρατούνται, οι 7 ενδέχεται να συλληφθούν για τη συμπλοκή καθώς και για τα αδικήματα περί όπλων και ναρκωτικών, ενώ αφορμή για το επεισόδιο – σύμφωνα με την ίδια πηγή – ήταν ένας τσακωμός που υπήρξε το πρωί της ίδιας ημέρας μεταξύ των θυμάτων και ενός ομοεθνούς τους, πιθανόν του δράστη.
Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και προσαχθέντες για τυχόν εμπλοκή τους, ενώ «ξεσκονίζουν» και το βιντεοληπτικό υλικό από την κάμερα του μπαρ, κοντά στο οποίο έλαβε χώρα το άγριο σκηνικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο είχαν καταγωγή από το Πακιστάν, ενώ πολλοί απ’ αυτούς έβγαλαν μαχαίρια.
- ΗΠΑ – Κίνα: Μια σύγκρουση για την Ταϊβάν θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνική κλιμάκωση, σύμφωνα με μελέτη
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του


