Αχαΐα: 13χρονη ήθελε να αυτοκτονήσει επειδή την χτύπησε ο πατέρας της – Συνελήφθη ο 41χρονος
Ο πατέρας της ανήλικης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως ζούσε ένα κορίτσι ηλικίας 13 ετών στην Αχαΐα, καθώς ήθελε να αυτοκτονήσει λόγω κακοποιητικής συμπεριφοράς του πατέρα της.
Σύμφωνα με το tempo24.news, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωσε τις τοπικές Αρχές ότι μια ανήλικη από την περιοχή Λάππα Αχαΐας, είχε εκφράσει στο διαδίκτυο την πρόθεσή της να δώσει τέλος στη ζωή της.
Το κορίτσι κατέθεσε ότι δεχόταν απειλές από τον πατέρα της ο οποίος την είχε χτυπήσει
Αστυνομικοί από την Πάτρα κινητοποιήθηκαν άμεσα. Έφτασαν στην περιοχή, πήγαν στο σπίτι της και βρήκαν την ανήλικη περίπου στις 10 χθες βράδυ.
Το κορίτσι παραδέχθηκε πως είχε αυτοκτονικές τάσεις και όπως κατέθεσε δεχόταν απειλές από τον πατέρα της ο οποίος την είχε χτυπήσει στο πόδι. Αυτός ήταν και ο λόγος που θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της.
Ο 41χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
- Νέα ήττα για τους Μπακς χωρίς τον Αντετοκούνμπο
- Κιμ Γιονγκ Ουν: «Η Βόρεια Κορέα δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το καθεστώς της πυρηνικής δύναμης»
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Σήμερα η απολογία του γκαλερίστα – «Πουλούσε έργο του Φασιανού που ήταν καταφανώς πλαστό»
- Ο Κάρλικ Τζόουνς αποτελεί προτεραιότητα για την Παρτιζάν
- Υποκλοπές: μια υπόθεση που γράφει παντού κυβέρνηση και Γρηγόρης Δημητριάδης με δικαστική βούλα
- Η σκανδαλώδης υπόθεση που μπορεί να κρύβεται πίσω από τη συνεργασία της Zara με τον John Galliano


