Ένα πολύ άσχημο βράδυ πέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είδε την Κρίσταλ Πάλας να τη διαλύει στο Λονδίνο με 4-0, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League.
Oι γηπεδούχοι πέτυχαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στους «κόκκινους διαβόλους» που πραγματοποίησαν μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση.
Τραγική εμφάνιση από τη Γιουνάιτεντ, με την Κρίσταλ Πάλας να διαλύει την ομάδα του Τεν Χαγκ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Κρίσταλ Πάλας που άνοιξε το σκορ με τον Μάικλ Ολίσε στο 12′. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την κατοχή όμως οι Λονδρέζοι ήταν εκείνοι που σκόραραν ξανά σε καίριο σημείο, με τον Ζαν-Φιλίπ Ματετά στο 40′ να γράφει το 2-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, και συγκεκριμένα λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας, η Πάλας βρήκε τρίτο τέρμα με τον Ταϊρίκ Μίτσελ να κάνει το 3-0 στο 58′. Οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν διάθεση να ρίξουν ταχύτητα και έτσι οκτώ λεπτά μετά, ανέβασαν κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με δράστη ξανά τον Μάικλ Ολίσε.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Αποκαλύψεις για τις προτάσεις που δέχθηκε Γιούργκεν Κλοπ από τον ατζέντη και έμπιστο σύμβουλό του, Μαρκ Κόζικε, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως προπονητής
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως ο Πανσερραϊκός που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 63′ ισοφάρισε αμφότερες κι έτσι πήρε μια παλικαρίσια ισοπαλία 2-2, μέσα στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που έκλεισε την 21 αγωνιστική.