Θεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής από την ΕΛ.ΑΣ. για τη μεταφορά βρέφους με σπασμούς από τη Φλώρινα
Λόγω της επιστροφής του Πάσχα τα οχήματα σχημάτιζαν ουρές στα Μάλγαρα και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να περάσει το ασθενοφόρο
Τη μετακίνηση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ Φλώρινας, που μετέφερε ένα βρέφος 1,5 μηνών με σπασμούς, μέχρι το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, διευκόλυναν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, στα Μάλγαρα -όπου η κίνηση των οχημάτων ήταν πολύ αυξημένη λόγω των έργων που εκτελούνται στη γέφυρα Αξιού, αλλά και της μαζικής επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα – ένα όχημα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και μία μοτοσικλέτα της ομάδας Ζήτα, παρέλαβαν το ασθενοφόρο και με τη χρήση της σειρήνας άνοιξαν το δρόμο, προκειμένου να διακομιστεί το βρέφος όσο το δυνατόν πιο άμεσα στο νοσοκομείο.
- Κλιμακώνουν οι αγρότες, σκέψεις και για τρακτέρ στην Αθήνα – Με ποινές απειλεί το Μαξίμου και συναντά μόνο τους «πρόθυμους»
- Ο μεγάλος τελικός του Super Cup: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «μονομαχούν» για τον τίτλο
- Σέρρες: Νέα ερωτήματα για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 17χρονου – Ερευνάται η εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Αγορά εργασίας: Για ποιες θέσεις γίνονται προσλήψεις από τις επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Γιώργος Θεοφάνους: «Ο γιος μου ήταν στο πανεπιστήμιο που έγινε το μακελειό στην Αμερική»
- Σπουδαία νίκη για τους Σίξερς με Μάξι και Εμπίντ να κάνουν τη διαφορά (102-105) – Όλα τα αποτελέσματα στo NBA



