Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)
O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.
Ο Ολυμπιακός έγραψε ξανά ιστορία με την επικράτησή του με 4-2 επί της Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να σημειώνει ένα τρομερό χατ-τρικ.
Ο Ελ Κααμπί είναι υποψήφιος για δύο βραβεία, για αυτό του πολιτιμότερου παίκτης των πρώτων προημιτελικών, αλλά και για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής ημέρας.
ο Μαροκινός διεθνής επιθετικός «κοντράρεται» με τον Ενζολά, ο οποίος χάρισε στις καθυστερήσεις τη νίκη (3-2) στη Φιορεντίνα, στην αναμέτρησή της με τη Μπριζ.
Για το καλύτερο γκολ (το δεύτερο δικό του), ο Ελ Κααμπί, έχει «αντιπάλους» τους Τιάγκο (Φιορεντίνα), Γουότκινς (Άστον Βίλα) και Σοτίλ (Φιορεντίνα).
Δείτε τους υποψήφιους
⚽️ Hat-trick hero El Kaabi
😱 Last minute hero NzolaWho’s your vote for Player of the Week?#UECLPOTW || #Laufenn || #UECL
— UEFA Europa Conference League (@europacnfleague) May 2, 2024
- Οι γυναίκες τρελαίνονται με το gay, τηλεοπτικό ρομάντζο «Heated Rivalry» – Τι σημαίνει αυτό για τους άνδρες;
- Εθνική Ανδρών πόλο: Πότε είναι ο μικρός τελικός για το χάλκινο μετάλλιο
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς
- Η Αμερική του Τραμπ: Νέα πολιτική της ICE επιτρέπει στους πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα

