Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μην σταματάς Ελ Κααμπί - Πρώτος σκόρερ στο Conference και 13 γκολ φέτος στην Ευρώπη

Μην σταματάς Ελ Κααμπί – Πρώτος σκόρερ στο Conference και 13 γκολ φέτος στην Ευρώπη

Ο Ελ Κααμπί έχει «σπάσει το κοντέρ» με 13 γκολ στην Ευρώπη και συνεχίζει...

Η εντυπωσιακή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη συνεχίζεται και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ομάδας του λιμανιού.

Ο διεθνής σέντερ φορ έκανε «πάρτι» στο «Βίλα Παρκ» στην τεράστια νίκη των πειραιωτών με 4-2, καθώς πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του στην μεγάλη επιτυχία.

Με τα τρία γκολ στην Αγγλία, ο Ελ Κααμπί έφτασε τα οκτώ στο Conference League και είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, έχοντας τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Ζάχαβι της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Αφρικανός σέντερ φορ του Ολυμπιακού όμως συνεχίζει στην διοργάνωση, σε αντίθεση με τον Ισραηλινό και θέλει να μείνει μόνος στην κορυφή της σχετικής κατηγορίας, στην κορυφαία αν μη τι άλλο χρονιά της καριέρας του.

Και τι δεν έκανε στην άμυνα της Βίλα ο διεθνής στράικερ της ομάδας του λιμανιού; Τα τρία γκολ που πέτυχε αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε στην «καρδιά» της αγγλικής άμυνας είναι αναμφίβολα για σεμινάριο.

Αν θέλει κάποιος να δείξει πως πρέπει να ταλαιπωρήσει ο σέντερ φορ τους στόπερ μιας ομάδας, δεν έχει παρά να δείξει το βίντεο του αγώνα, με τις κινήσεις του Ελ Αραμπί και τα γκολ που πέτυχε.

Ήταν τόσο εκθαμβωτική η απόδοση του σέντερ φορ των «ερυθρόλευκων» που το όνομα του Μαροκινού υπήρχε σε όλους τους τίτλους των αγγλικών ιστοσελίδων, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Οι Άγγλοι τόνιζαν πως ο Ελ Κααμπί «βύθισε» την Άστον Βίλα με τα τρία γκολ που πέτυχε και είναι προφανές ότι ο Ουνάι Έμερι θα βλέπει εφιάλτες με τον διεθνή στράικερ.

Ο Ελ Κααμπί σκόραρε και στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Φερεντσβάρος, χαρίζοντας ισάριθμες νίκες στους «ερυθρόλευκους» με 1-0.

Στη συνέχεια πέτυχε γκολ στην ήττα με 1-4 από την Μακάμπι στο Καραϊσκάκη ενώ σκόραρε δύο φορές στην θριαμβευτική πρόκριση της ομάδας του λιμανιού επί των Ισραηλινών, στο μυθικό 1-6 στην Σερβία.

Ο Ελ Κααμπί σημείωσε χατ τρικ κόντρα στην Άστον Βίλα φτάνοντας τα οκτώ γκολ στη διοργάνωση και συνεχίζει, αλλά θα πρέπει εδώ να τονίσουμε ότι ο διεθνής φορ είχε πετύχει και πέντε γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μαροκινός στράικερ έχει πετύχει φέτος 13 γκολ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού, μια μυθική επίδοση που φανερώνει πόσο έχει βοηθήσει ο Ελ Κααμπί τον Ολυμπιακό.

Δεν… υπάρχουν οι αριθμοί του διεθνούς στράικερ στην πρώτη του σεζόν με την φανέλα των «ερυθρόλευκων» και ο Μεντιλίμπαρ ξέρει ότι με τέτοιο σέντερ φορ, όλα είναι πιθανά για την ομάδα του λιμανιού. Και η κατάκτηση βεβαίως του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024