Ο προπονητής των Πειραιωτών εμφανίστηκε προσγειωμένος και επισήμανε πως η ομάδα του πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη.
Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ:
Για το ματς: Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά, να είμαστε θαρραλέοι και δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι. Θα είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς. Το πρώτο γκολ της Βίλα μας έβλαψε αρκετά, στο δεύτερο χρειάστηκε δύναμη για να διεκδικήσουμε ξανά την επίθεσή μας. Κόντρα σε μια δυνατή ομάδα δείξαμε το θάρρος μας και το πίστεψαν και οι παίκτες».
Για το πού οφείλεται η σημερινή επιτυχία: «Ήμασταν ο εαυτός μας, πήραμε ρίσκο, βγήκαμε μπροστά και μετά το δεύτερο γκολ πιστέψαμε πως μπορούμε να βάλουμε κι άλλο. Δείξαμε θάρρος. Λείπουν 90 λεπτά, πρέπει να είμαστε δυνατοί, συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουμε την Άστον Βίλα που είναι μια δυνατή ομάδα. Θα απολαύσουμε την επιτυχία μας, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί».
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία