Μεγάλος διαγωνισμός του in – Κέρδισε 5 εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Άστον Βίλα
Μπορεί να έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες το sold out στο Ολυμπιακός-Αστον Βίλα, όμως το in, εξασφάλισε 5 εισιτήρια για την ιστορική ρεβάνς των «ερυθρολεύκων».
Εδώ και μία εβδομάδα ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει το sold out για το ρεβάνς με την Αστον Βίλα η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, 9 Μαΐου. Ουσιαστικά, η διάθεση των εισιτηρίων κράτησε μόλις μερικά λεπτά. Ομως το in, εξασφάλισε 5 εισιτήρια για την ιστορική ρεβάνς των «ερυθρόλευκων»! Πώς μπορείτε να τα κάνετε δικά σας; Ακολουθώντας τα επόμενα βήματα και να μπείτε δωρεάν στην κλήρωση η οποία θα γίνει την Τρίτη, 7 Μαΐου.
Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό λοιπόν θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω:
Follow το Instagram του in
Follow το TikTok του in (δείτε το πιο κάτω)
Like στο Instagram post του διαγωνισμού
Comment & tag 2 φίλους σας
Μπορείτε να κάνετε όσα σχόλια θέλετε, tagάροντας διαφορετικούς φίλους αυξάνοντας και τις πιθανότητες για να είστε ένας από τους τυχερούς του πιο περιζήτητου εισιτηρίου.
Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη, 7 Μαΐου στις 14.00 και οι νικητές θα ανακοινωθούν σε instagram story του in το βράδυ της ίδιας μέρας (στις 22.00).
@ingr_news Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in. Ποια μεταγραφή θα έκανε από πρώην συμπαίκτες του; Τι του είπε ο Γκουαρδιόλα; Ποια στιγμή του θα επέλεγε; Αρσεναλ, Μίλαν ή Φενέρ; #in #in_news #in_sports #fortounis #olympiacos #conferenceleague ♬ original sound – in.gr
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Η’)
- Mercosur: Ποιοι χάνουν, ποιοι κερδίζουν με τη συμφωνία
- Αρκάς: Περί βλακείας
- Αγρότες: Με 14 αιτήματα «επιβίωσης» πάνε στο Μαξίμου – Αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση με Μητσοτάκη
- Η επιστήμη ξέρει ποια είναι η καλύτερη στιγμή για γυμναστική
- Η απομάκρυνση της «ρωσικής απειλής» από τη Γροιλανδία «θα γίνει», διαμηνύει ο Τραμπ



