Σοκ στην Εθνική: Θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή σε έλεγχο αντί-ντόπινγκ στην Γεωργία
Πρόβλημα για Έλληνα διεθνή που βρέθηκε στην Τιφλίδα με την Εθνική ομάδα για το παιχνίδι με την Γεωργία στα play offs του Euro 2024.
Θετικό το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στην Τιφλίδα με την Εθνική ομάδα για τα play offs του Euro 2024.
Σοκ στην «γαλανόλευκη» λίγες εβδομάδες μετά το ματς με τη Γεωργία στην, αφού Έλληνας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αντί-ντόπινγκ.
Έρχεται δεύτερος «κύκλος» εξετάσεων
Σύμφωνα με δημοσίευμα, το δείγμα του εν λόγω ποδοσφαιριστή στον καθιερωμένο έλεγχο αντί-ντόπινγκ βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη ουσία και αναμένεται να προχωρήσει σε επανέλεγχο, προκειμένου να επιβεβαιωθεί.
Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτό επιβεβαιώνεται και από το International Testing Agency της Λωζάνης. Ωστόσο το όνομα του Έλληνα διεθνή δεν θα γίνει γνωστό μέχρι να ολοκληρωθεί και ο δεύτερος «κύκλος» εξετάσεων.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Εθνική δεν αντιμετωπίζει κάποιες κυρώσεις, παρά μόνον ο παίκτης, εφόσον όμως είναι θετικός και στον επανέλεγχο.
- Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον θρύλο Σωτήρη Γκαβέζο (pics)
- Φιλικό στο Παγκρήτιο για την Εθνική Ελλάδας τον Ιούνιο
- Όλιβερ και Πινέιρο: Ο ένας χειρότερος από τον άλλον οι απαράδεκτοι διαιτητές του Ροσέτι
- Χωρίς Εμπαπέ η Ρεάλ κόντρα στη Μπενφίκα
- Εξανεμίζονται τα όνειρα του Νεϊμάρ για Μουντιάλ: «Ο Αντσελότι δεν θα τον καλέσει στα φιλικά»
- Η ανάλυση της Super League για τους αγωνιστικούς χώρους: «Σε άριστη κατάσταση»
- Οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής της Super League
- «Αξιολύπητος ζηλιάρης»: Απίθανο ξέσπασμα του Λάρκιν για τα σχόλια του Κουτλουάι για τον τραυματισμό του (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442