Οι Σακραμέντο Κινγκς διέλυσαν τους Νετς στο Μπρούκλιν, επικρατώντας με 107-77, έχοντας (ξανά) τον Ντομάντας Σαμπόνις σε τρομερό βράδυ.
Πρώτος σκόρερ των Κινγκς ήταν ο Ντι’Άρον Φοξ με 20 πόντους (3/11 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), την ώρα που ο Σαμπόνις πετύχαινε το 61ο του συνεχόμενο double-double με 18 πόντους (7/14 δίποντα), 20 ριμπάουντ και 9 ασίστ.
Ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε ελάχιστα, μένοντας στο παρκέ για κάτι λιγότερο από 3 λεπτά και με την διαφορά να έχει φτάσει στο +30 για τους Κινγκς, χωρίς να πάρει κάποια προσπάθεια.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.