Φρίκη στο Αγρίνιο: Χτύπησε με τούβλο τη σύζυγό του στο κεφάλι
Η ίδια αλλά και το νοσηλευτικό ίδρυμα ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στην οικία του ζευγαριού αλλά δεν εντόπισαν τον άνδρα.
Κάθε 45 λεπτά η αστυνομία δέχεται μία καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.
Ο αριθμός των περιστατικών είναι σοκαριστικός και εξαίρεση δεν αποτελεί η Αιτωλοακαρνανία με συμβάντα να καταγράφονται σε καθημερινή βάση.
Σοβαρό υπήρξε μάλιστα σημερινό που φέρεται να διαδραματίστηκε τις απογευματινές ώρες σε χωριό της περιοχής του Αιτωλικού του οποίου το Αστυνομικό Τμήμα ενεργεί την προβλεπόμενη προανάκριση.
51χρονος φέρεται-κατά τη διάρκεια καυγά- να τραυμάτισε με τούβλο στο κεφάλι τη σύζυγο του η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ενώ υποβλήθηκε σε αξονική στο νοσοκομείο Αγρινίου.Ευτυχώς δεν φέρει σοβαρό τραύμα.
Η ίδια αλλά και το νοσηλευτικό ίδρυμα ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στην οικία του ζευγαριού αλλά δεν εντόπισαν τον άνδρα.
Αναζητείται πλέον ενόσω σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή βία.
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ

