Φρίκη στο Αγρίνιο: Χτύπησε με τούβλο τη σύζυγό του στο κεφάλι
Η ίδια αλλά και το νοσηλευτικό ίδρυμα ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στην οικία του ζευγαριού αλλά δεν εντόπισαν τον άνδρα.
Κάθε 45 λεπτά η αστυνομία δέχεται μία καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.
Ο αριθμός των περιστατικών είναι σοκαριστικός και εξαίρεση δεν αποτελεί η Αιτωλοακαρνανία με συμβάντα να καταγράφονται σε καθημερινή βάση.
Σοβαρό υπήρξε μάλιστα σημερινό που φέρεται να διαδραματίστηκε τις απογευματινές ώρες σε χωριό της περιοχής του Αιτωλικού του οποίου το Αστυνομικό Τμήμα ενεργεί την προβλεπόμενη προανάκριση.
51χρονος φέρεται-κατά τη διάρκεια καυγά- να τραυμάτισε με τούβλο στο κεφάλι τη σύζυγο του η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ενώ υποβλήθηκε σε αξονική στο νοσοκομείο Αγρινίου.Ευτυχώς δεν φέρει σοβαρό τραύμα.
Η ίδια αλλά και το νοσηλευτικό ίδρυμα ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στην οικία του ζευγαριού αλλά δεν εντόπισαν τον άνδρα.
Αναζητείται πλέον ενόσω σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και ενδοοικογενειακή βία.
- Κινηματογραφική ληστεία στην Καλιφόρνια – 20 ληστές εισβάλουν σε κοσμηματοπωλείο και αρπάζουν λεία 1,4 εκατ. ευρώ σε 1 λεπτό
- Φάμελλος: O Μητσοτάκης βάζει ταφόπλακα στην ελληνική αγροτική παραγωγή – Η κυβέρνηση εξαπάτησε τους αγρότες
- Από τη Γάζα στην Θεσσαλονίκη – Πώς έφτασε η οικογένεια της Hind Rajab στη χώρα
- Όταν το πρόβλημα στη διαιτησία ξεκινά από τους ορισμούς
- Το Ιράν επέτρεψε σε δύο δεξαμενόπλοια υπό ινδινή σημαία που μεταφέρουν αέριο να περάσουν τα Στενά του Ορμούζ
- Θα σκηνοθετήσει ο Μπράντλεϊ Κούπερ το prequel του «Ocean’s 11» με πρωταγωνίστρια την Μάργκο Ρόμπι;

