Φεύγει από την Τσέλσι ο Γκάλαγχερ
Ο Κόνορ Γκάλαχερ δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του στην Τσέλσι και ήδη η διοίκηση των Λονδρέζων έχει βρει τον διάδοχό του.
Ο Κόνορ Γκάλαχερ δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του στην Τσέλσι και δεν αποκλείεται τελικά στο τέλος της σεζόν να φύγει από το «Στάμφορντ Μπριτζ».
Ο Αγγλος μέσος, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, είναι πιθανό να φύγει, καθώς οι «μπλε» σκέφτονται να τον παραχωρήσουν, αν η προσφορά από άλλη ομάδα φθάσει τα 60 με 70 εκατ. ευρώ, καθώς χρειάζονται χρήματα για να κρατήσουν σε ισορροπία και σύμφωνα με τους κανονισμούς τα οικονομικά τους.
Ο 24χρονος διεθνής μέσος έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι έως το καλοκαίρι του 2025. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως τις επόμενες εβδομάδες η διοίκηση της Τσέλσι θ’ αποφασίσει για το μέλλον του και σύμφωνα με το «Football Transfers» θα κινηθεί για την απόκτηση του Ισπανού διεθνή μέσου της Λειψίας, Ντάνι Ολμο, για να πάρει τη θέση του Γκάλαχερ.
- Δυτική Όχθη: Έντονες αντιδράσεις από τους Παλαιστίνιους για τα νέα μέτρα του Ισραήλ – «De facto προσάρτηση»
- Greece Energy Outlook: Deals and Vertical Corridor Talks
- Φάμελλος για Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Είμαστε υπερήφανοι που καθιερώθηκε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
- Από το Hamnet στο H is for Hawk: Γυναίκες, γεράκια και η αθόρυβη ανατροπή των έμφυλων στερεοτύπων
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην ετήσια εκδήλωση της Παγκρητίου Ενώσεως
- Το τελευταίο «αντίο» στον θρύλο της νύχτας – Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Λάκη Ραπτάκη

