Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Παυλίδης που «έπιασε» τον Εμπαπέ και ο ασταμάτητος Κέιν

Ο Παυλίδης που «έπιασε» τον Εμπαπέ και ο ασταμάτητος Κέιν

Ο Βαγγέλης Παυλίδης «έπιασε» τον Κιλιάν Εμπαπέ στην 2η θέση των σκόρερ της Ευρώπης.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε στην νίκη της Αλκμααρ επί της Φίτεσε με 2-0 και με 24 γκολ σε 27 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα με τους κορυφαίους σκόρερ στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Ελληνας επιθετικός, παραμένει ο πιό παραγωγικός σέντερ φορ στην Eredivisie, ενώ μαζί του «συγκατοικούν» ο Κιλιάν Εμπαπέ (σ.σ. έχει δύο ματς λιγότερα) και ο Κέβιν Ντένκεϊ σε 29 αγώνες με την Σερκλ Μπριζ.

Στην κορυφή του σχετικού πίνακα, βρίσκεται… ακλόνητος ο Χάρι Κέϊν, παρά την «αφλογιστία» του στο κλασσικό ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα, όπου η Μπάγερν ηττήθηκε στο Μόναχο από την Ντόρτμουντ με 2-0. Ο Αγγλος επιθετικός, έχει σκοράρει 31 φορές σε 27 συμμετοχές και είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ στα γήπεδα της «γηραιάς ηπείρου» για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο σχετικός πίνακας περιλαμβάνει τα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Σκωτίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, της Τουρκίας και της Ουκρανίας.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024