
Μόσχα: Στη συναυλία του συγκροτήματος «Piknik» έγινε η αιματηρή επίθεση
το 2016 το συγκρότημα απαγορεύτηκε να «παίζει» στην Ουκρανία, λόγω της εμφάνισής του στην Κριμαία μετά την προσάρτησή της από τη Ρωσία.
Στη συναυλία του γνωστού στη Ρωσία ροκ συγκροτήματος «Piknik» χτύπησαν οι τρομοκράτες σκορπώντας τον θάνατο.
Η συναυλία ήταν sold out με περισσότερους από 6.000 θεατές να έχουν κατακλίσει τον συναυλιακό χώρο.
Η επίθεση έγινε λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία και τα μέλη του συγκροτήματος σώθηκαν.

Ματωμένο εισιτήριο της συναυλίας
Με ανάρτησή τους στο instagram λίγη ώρα μετά το μακελειό η ομάδα του συγκροτήματος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα συνέβη μια τραγωδία στο Crocus City Hall το μέγεθος της οποίας δεν μπορούμε ακόμη να εκτιμήσουμε. Παρακολουθούμε τις ειδήσεις εν αναμονή επίσημης ενημέρωσης. Οι μουσικοί και η διεύθυνση του συγκροτήματος είναι ζωντανοί και ασφαλείς».
Ωστόσο αργότερα το RT News επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο TASS μετέδωσε ότι ένα μέλος της ομάδας του συγκροτήματος αγνοείται μετά την τρομοκρατική επίθεση.
Η ιστορία του συγκροτήματος ξεκινά το 1978 στην Αγία Πετρούπολη και με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του συνεχίζει μέχρι σήμερα.
Tο 2016 ta μέλη του συγκροτήματος τάχθηκαν υπέρ της προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία και είχαν δώσει συναυλία στην περιοχή.
Έκτοτε έχει απαγορευτεί να η παρουσία τους επί ουκρανικού εδάφους.
- Άγιος Δημήτριος: Τι λέει η πρώην σύντροφος του 20χρονου δράστη – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος για το στυγερό έγκλημα
- Γεροβασίλη για υποκλοπές: Δεν είναι δικαιοσύνη αυτή που δεν σέβεται του δικαστές της
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Αυτή 18, αυτός 37: «Ο Μέριλιν Μάνσον με κακοποιούσε φρικτά» – Το ναζιστικό μαστίγιο, οι πρακτικές αίρεσης
- Οι Αθώοι: Μια αλήθεια που παραμένει καλά κρυμμένη
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη κυβέρνησή του πρέπει να φύγουν – Αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή





