Αιχμές Σάντσο κατά της Γιουνάιτεντ: «Πρέπει να είμαι ευγνώμων στην… Ντόρτμουντ»
Με αιχμηρό τρόπο κατά της ομάδας που ανήκει μίλησε ο Τζέιντον Σάντσο, μετά την πρόκριση της Ντόρτμουντ στους «8» του Champions League.
Ο Τζέιντον Σάντσο είπε ότι θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού ο «δανεικός» φορ βοήθησε τη γερμανική ομάδα να φτάσει στα προημιτελικά του Champions League μετά τη νίκη με 2-0 επί της Αϊντχόφεν την Τετάρτη.
Ο Σάντσο εντάχθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Ντόρτμουντ έναντι 85 εκατομμυρίων ευρώ τον Αύγουστο του 2021, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει θέση στο rotation της ομάδας και επέστρεψε στη Γερμανία σε προσωρινή βάση μετά τη διαμάχη του με τον προπονητή Έρικ τεν Χαγκ.
Ο 23χρονος άσος, σκόραρε στο 3ο λεπτό και ο Μάρκο Ρόις διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στους Ολλανδούς για να προκριθεί η Ντόρτμουντ στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με συνολικό σκορ 3-1, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.
Οι δηλώσεις του
«Έχω πάντα μια ξεχωριστή θέση για την Ντόρτμουντ», είπε ο Σάντσο στο TNT Sports και πρόσθεσε:
«Εδώ έκανα το όνομά μου. Πρέπει να είμαι ευγνώμων σε αυτούς, αλλά και στους συμπαίκτες μου, που πίστεψαν σε μένα. Είχαμε το πλεονέκτημα γιατί παίζαμε μπροστά στους φιλάθλους μας… Από το πρώτο σφύριγμα μέχρι το τελευταίο, μείναμε στο αγωνιστικό μας πλάνο και είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη».
- NBA Playoffs 2026: Στη μάχη για 35,7 εκατ. δολάρια – Γιατί για κάποιους σταρ είναι «ψιλά»
- Τι είπε ο Ιτούδης για την ήττα από τη Μονακό και τα play offs της Euroleague
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος
- Σανς – Γουόριορς 111-96: Ο Γκριν «πέταξε» εκτός playoffs Κάρι και Γκόλντεν Στέιτ (vids)
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442