
Ξεκίνησε η εκδίκαση της έφεσης για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα
Η εκδίκαση της υπόθεσης με 14 κατηγορουμένους ξεκίνησε με εντάσεις περί εκπρόθεσμης έφεσης που άσκησε η εισαγγελία κατά του σκέλους της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης
Άνοιξε σήμερα η αυλαία για την εκδίκαση της υπόθεσης για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου της Αθήνας.
Η εκδίκαση της υπόθεσης με 14 κατηγορουμένους ξεκίνησε με εντάσεις περί εκπρόθεσμης έφεσης που άσκησε η εισαγγελία κατά του σκέλους της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης.
Ειδικότερα, οι συνήγοροι των πρωτοδίκως απαλλαχθέντων, μεταξύ των οποίων και η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, έκαναν λόγο για εκπρόθεσμη έφεση, αλλά και για μη αντίκρουση του σκεπτικού της πρωτόδικης απόφασης από τον εισαγγελέα.
Το δικαστήριο διέκοψε για τη 13η Μαρτίου, οπότε και αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση επί της ένστασης.
Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα είχαν καταδικασθεί 8 κατηγορούμενοι, κατά περίσταση για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας δια παραλείψεως, πρόκληση πλημμύρας και σωματικές βλάβες εξ αμέλειας κατά συρροή για το θάνατο 25 πολιτών κατά την πλημμύρα που σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2017 στη Μάνδρα.
- Λαβρόφ: Ο «πόλεμος του Μπάιντεν» έχει γίνει πλέον «πόλεμος του Τραμπ»
- Ανθέα Σίλμπερτ – Ένα αντίο στην Ελληνίδα, πρωτοπόρο ενδυματολόγο του Χόλιγουντ που έντυσε το Μωρό της Ρόζμαρι
- Πότε λήγει η προθεσμία για τα ακαθάριστα οικόπεδα
- LIVE: Σουηδία – Ελλάδα
- Στενά του Ορμούζ: Τέσσερα ιρανικά τάνκερ με πετρέλαιο εξήλθαν παρά τον αποκλεισμό των ΗΠΑ
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Αγωνία για παιδιά της 39χρονης – Δεν μπορεί να τα αναλάβει η θεία τους


