Σουηδία: Χειροπέδες σε πρόσωπα που «ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα»
Οι συλλήψεις έγιναν στην περιοχή της Στοκχόλμης, κατόπιν μακράς έρευνας που προηγήθηκε, σύμφωνα με την εισαγγελία
Η σουηδική αστυνομία συνέλαβε σήμερα (7/3) τέσσερις υπόπτους για προετοιμασία τρομοκρατικής επίθεσης, οι οποίοι φέρονται να έχουν διασυνδέσεις με τζιχαντιστική οργάνωση.
Εκπρόσωπος της σουηδικής υπηρεσίας ασφαλείας (SÄPO) δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι θεωρεί πως υπάρχουν δεσμοί με «το οργανωμένο έγκλημα» και διερευνώνται επίσης διασυνδέσεις με «την τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος».
Χειροπέδες σε πρόσωπα που «ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα» στη Σουηδία
Δεν υπεισήλθε σε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πώς φέρονται να συνδέονται οι ύποπτοι με το Ισλαμικό Κράτος, την ταυτότητά τους ή τη φύση της σχεδιαζόμενης επίθεσης.
Στη Στοκχόλμη οι συλλήψεις
Οι συλλήψεις έγιναν στην περιοχή της Στοκχόλμης, κατόπιν μακράς έρευνας που προηγήθηκε, σύμφωνα με την εισαγγελία. Σουηδικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν νωρίτερα ότι διεξήχθη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο προάστιο Τίρεσο της πρωτεύουσας.
- Λύση στο μυστήριο των «υπέρλαμπρων σουπερνόβα»
- Βούλα: Το διπλό δράμα πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο
- Στενά του Ορμούζ: Ο Τραμπ λέει ότι «πολλές χώρες» θα στείλουν πολεμικά πλοία για να μείνουν ανοικτά
- Τρομερή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο (pics)
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εγκαινιάζει την πρώτη ΛΟΑΤΚΙΑ+ υπηρεσία
- «Έφοδος» του Οργανωμένου Εγκλήματος στις φυλακές Αλικαρνασσού – Τι βρήκαν οι αρχές




