
Ο Ντάνος έγινε πατέρας – Το φύλο του νεογέννητου
Το μωρό ήρθε στον κόσμο το βράδυ της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου περίπου στις 23:30.
Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Βαμβακούση γέννησε το βράδυ της Πέμπτης περίπου στις 23:30, φέρνοντας στον κόσμο ένα κοριτσάκι περίπου 3 κιλών και 900 γραμμαρίων.
Στο πλευρό της ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος τη συνόδευσε καθ` όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.
Περιμένοντας το παιδί τους και τα όνειρα
«Θα ήθελα το παιδί μας να πάρει τα μάτια της Δήμητρας και την ψυχή της. Σε συνεργασία με τη Δήμητρα, εγώ θα ήθελα να το γνωρίσω στον Θεό και την προσευχή, να το μάθω να αγαπάει.
Ένα παιδί, για να μάθει να αγαπάει, πρέπει να το αγαπήσεις, να του δείξεις τον τρόπο και να μιμηθεί τη συμπεριφορά αυτή και όχι την κακοποίηση. Έτσι αγαπάει και τον εαυτό του.
Πρέπει το παιδί να μάθει ότι δεν κάνει κάτι λάθος και πρέπει να είσαι εκεί για οτιδήποτε να το καθοδηγήσεις, να το συμβουλεύσεις και να μην αισθάνεται τον γονέα απόμακρο. Πρέπει να του είναι οικείο το οικογενειακό περιβάλλον» δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του, μιλώντας για το παιδί του.
- Εκκληση Πακιστάν σε Τραμπ να παρατείνει ο Τραμπ το τελεσίγραφο κατά δύο εβδομάδες – «Θα απαντήσουμε σύντομα», λέει ο Λευκός Οίκος
- Κάτι αλλάζει στο Google Photos – Το «μαγικό» κουμπί για τις φωτογραφίες
- Η «comfort zone» των παικτών, η αλήθεια του Champions League η αντίθεση του ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Στουρνάρας: Πρόταση ΤτΕ για «μαχαίρι» σε 1.236 φοροαπαλλαγές 22,8 δισ.
- Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος που εισήγαγε ναρκωτικά από ΗΠΑ, Ισπανία, Βρετανία
- Artemis II: Νέες εντυπωσιακές εικόνες από το ταξίδι γύρω από τη Σελήνη





