Ενταση στη Νομική μετά το συλλαλητήριο των φοιτητών
Αγνωστοι έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιές στους κάδους, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.
Ενταση σημειώθηκε στη Nομική και αφού είχε ολοκληρωθεί το μεγάλο συλλαλητήριο φοιτητών ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
Αγνωστοι έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιές στους κάδους, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.
Συγκεκριμένα μια ομάδα ατόμων συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας, που προχώρησε σε χρήση χημικών και κρότου -λάμψης.
Μάλιστα η αστυνομία επιστράτευσε και την «Αύρα» που βρίσκεται έξω από τη Νομική.
Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου, μία ομάδα 30 ατόμων βγήκαν έξω από τη Νομική Σχολή και άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον των ΜΑΤ, που «απάντησαν» με μολότοφ, κρότους λάμψης και καπνογόνα.
Τα επεισόδια συνεχίζονται ενώ ομάδα που έχει ταμπουρωθεί εντός της Νομικής Σχολής συνεχίζει πετάει πέτρες και νερά εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονται επί της Σίνα.
- Η άνοδος και η πτώση μιας μεγιστάνας της ομορφιάς – Glitter, υγρό χρυσάφι, δισεκατομμύρια, μπούκλες και χάος
- Ρεπορτάζ-βόμβα από Ιταλία: «Ο Σπανούλης παραιτήθηκε από τη Μονακό»
- Κύπρος: Ήξεραν οι αρχές για την επίθεση στο Ακρωτήρι; – Οι ενδείξεις για πρόσωπα με ύποπτη δράση
- LIVE: ΑΕΚ – ΑΕΛ Novibet
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τη μεγάλη φωτιά σε φορτηγό στην Εγνατία Οδό – Κάηκε ολοσχερώς
- Με Ελίασον η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ Novibet




