Την βαριά τιμωρία του Κουίνσι Πρόμες, που κατηγορείται για εισαγωγή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης έχει προτείνει η Εισαγγελία της Ολλανδίας.
Σύμφωνα με την «Telegraaf», η πρόταση της για τον Ολλανδό εξτρέμ είναι ποινή φυλάκισης για εννιά χρόνια και μάλιστα χωρίς αναστολή.
Πότε βγαίνει η οριστική απόφαση
Ωστόσο, η οριστική απόφαση του δικαστηρίου για την έκβαση της υπόθεσης και την τιμωρία του Πρόμες αναμένεται να ανακοινωθεί στις 14 Φεβρουαρίου.
Θυμίζουμε πως, ο Πρόμες κατηγορείται για εισαγωγή τουλάχιστον 1.300 κιλών κοκαΐνης που ανακαλύφθηκε το 2020 στο λιμάνι της Αμβέρσας μέσα σε κοντέινερ.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος άσος έχει μπελάδες με την δικαιοσύνη, αφού έχει συλληφθεί και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συγγενικού του προσώπου το οποίο και είχε μαχαιρώσει.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου