Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι γι’ άλλον ένα χρόνο το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς, αλλά στο τέλος της σεζόν ο Κροάτης σούπερ σταρ θα φύγει από την Ισπανία και πρόκειται να κλείσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία ή στις ΗΠΑ ως συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι στην Ιντερ Μαϊάμι.
Ο 38χρονος Κροάτης σούπερ σταρ το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ και προτίμησε να παραμείνει στη Μαδρίτη, όπου φέτος θα συμπληρώσει 12ετία από τότε που μεταγράφηκε από την Τότεναμ.
Τι είπε ο Μόντριτς για το μέλλον του και την επόμενη ομάδα του
Με συνολικά 23 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας, ο πολύπειρος μέσος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «βασίλισσας», την οποία ως τώρα έχει φορέσει σε 488 επίσημες αναμετρήσεις.
Ο διάσημος άσος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, με αποτέλεσμα να λέγεται ότι είναι έντονα δυσαρεστημένος με την κατάσταση αυτή. Μάλιστα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μόντριτς έχει ήδη ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει ομάδα, ενώ ο ίδιος τόνισε:
«Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Τότε θ’ αποφασίσω ποια θα είναι η επόμενη ομάδα στην καριέρα μου», δήλωσε σχετικά ο Μόντριτς σε τηλεοπτικό σταθμό του Ζάγκρεμπ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.