
ΠΑΣΟΚ: «Δεν απηχούν θέσεις του κόμματος οι δηλώσεις Παρασκευαΐδη»
Να διαχωρίσουν τη θέση τους από τα όσα ανέφερε ο βουλευτής Λέσβου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών έσπευσαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.
Αποστάσεις από τα όσα δήλωσε ο βουλευτής Λέσβου Παναγιώτης Παρασκευαΐδης κρατούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Όπως τονίζουν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, «οι απόψεις του κ. Παρασκευαΐδη, όπως εκφράστηκαν σε συνέντευξη του, δεν απηχούν σε καμία περίπτωση τις θέσεις του κόμματος».
Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Λέσβου είχε υποστηρίξει ότι «η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που τείνει να εξελιχθεί σε εθνική πληγή και απειλεί μακροπρόθεσμα την επιβίωση του έθνους, δε λύνεται με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά με γάμους νέων ετερόφυλων ζευγαριών που θα τεκνοποιούν και θέλουν στήριξη και κίνητρα για να κάνουν παιδιά, πολλά παιδιά».
Απαντήσεις σε Άδωνι Γεωργιάδη
Την ίδια ώρα, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής δίνουν τη δική τους απάντηση στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «ομοφοβική» τη δήλωση του κ. Παρασκευαΐδη.
«Ας μην σπεύδει, όμως, να κάνει τον τιμητή ο μέχρι πρότινος αρνητής του Ολοκαυτώματος, Άδωνις Γεωργιάδης» υποστηρίζουν από τη Χαριλάου Τρικούπη, τονίζοντας ότι στην κυβέρνηση θα πρέπει να λύσουν το… πρόβλημα που ακούει στο όνομα: Αντώνης Σαμαράς.
«Ας δουν στην κυβέρνηση τα του οίκου τους και τις αντιρρήσεις που εκφράζουν δεκάδες βουλευτές και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς» καταλήγουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
- Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί μετά από άγριο καυγά μεταξύ τους εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Ακρόπολης
- Ηνωμένο Βασίλειο: Απαγόρευσαν την είσοδο στον Κάνιε Γουέστ
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Κ. Μπακογιάννης: Το έργο της ανάπλασης της Βασιλίσσης Όλγας ο κ. Δούκας το λοιδόρησε, τώρα όμως του αρέσει και το διαφημίζει
- Εύβοια: Εντοπίστηκε σορός στην παραλία Γαλάζια Λίμνη
- Εισαγγελική παρέμβαση για την αίθουσα της δίκης των Τεμπών





