Θεσσαλονίκη: Οδοκαθαρίστρια βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με 490 ευρώ
Η οδοκαθαρίστρια Δέσποινα Στρογγύλη παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη το πορτοφόλι στις αρμόδιες αρχές
Ένα πορτοφόλι που περιείχε 490 ευρώ, καθώς και προσωπικά έγγραφα βρήκε και παρέδωσε άμεσα στο κοντινό αστυνομικό τμήμα υπάλληλος της καθαριότητας του δήμου Καλαμαριάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, η οδοκαθαρίστρια Δέσποινα Στρογγύλη, ενώ βρισκόταν νωρίς το πρωί της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου εν ώρα υπηρεσίας στην περιοχή της Εθνικής Αντιστάσεως, εντόπισε πορτοφόλι, το οποίο και παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη στις αρμόδιες αρχές, που με τη σειρά τους ειδοποίησαν την κάτοχο για να το παραλάβει.
Δέχθηκε τα συγχαρητήρια από τη δημοτική αρχή Καλαμαριάς
Η δημοτική αρχή της Καλαμαριάς και η αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης συγχαίρουν την εργαζόμενη του δήμου και δηλώνουν υπερήφανοι για το ήθος και την ακεραιότητα του συνόλου των υπαλλήλων.
Και άλλο -ανάλογο περιστατικό- σε δήμο της Θεσσαλονίκης
Το προηγούμενο διάστημα, ένας εργαζόμενος στην καθαριότητα του δήμου Νεάπολης-Συκεών στη Θεσσαλονίκη βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι που περιείχε 1.500 ευρώ.
Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, πρόκειται για τον 44χρονο Παντελή Χουρίδη, o οποίος, ενώ παραλάμβανε τον εξοπλισμό του και πριν αρχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του βρήκε ένα πορτοφόλι και χωρίς να το σκεφθεί δεύτερη φορά το ανέφερε στους προϊσταμένους του.
Από την ταυτότητα που περιείχε διαπιστώθηκε ότι το πορτοφόλι ανήκε σε δημότη, οπότε ο κ. Χουρίδης με τη βοήθεια του επόπτη το παρέδωσε αμέσως στον ιδιοκτήτη του.
- Μπιλ Γκέιτς για AI: Γιατί κάποιες εταιρείες θα αξίζουν λιγότερο στο μέλλον
- Η δικαιοσύνη στο Καζακστάν και…. οι Γερμανοί ξανάρχονται
- Ελεγκτικό Συνέδριο: Στο μικροσκόπιο του δημόσια έργα… μιας χρήσης – Το μωσαϊκό των αστοχιών
- Τίνος είσαι εσύ; Η Φραντσέσκα Σκορσέζε δεν ντρέπεται να πει ότι βρήκε δουλειά χάρη στο διάσημο επίθετό της
- «Οι πραγματικοί αγρότες έχουν μείνει απλήρωτοι»: Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης στο φόντο των κινητοποιήσεων
- Ταμείο Ανάκαμψης: Ψαλίδι σε 135 έργα του «Ελλάδα 2.0» – Ολόκληρη η λίστα






