Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Ληστής μπούκαρε στο σπίτι και την έκλεψε, ενώ εκείνη έβλεπε τηλεόραση!

Βόλος: Ληστής μπούκαρε στο σπίτι και την έκλεψε, ενώ εκείνη έβλεπε τηλεόραση!

Άρπαξε το πορτοφόλι από το διπλανό δωμάτιο - Τι είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν

Απανωτά κρούσματα κλοπών σε επιχειρήσεις και σπίτια έχουν θέσει σε αυξημένο συναγερμό επαγγελματίες και μόνιμους κατοίκους της συνοικίας της Νεάπολης του Βόλου, οι οποίοι τονίζουν ότι η κατάσταση έχει γίνει πλέον αφόρητη. Σε αυτό το πλαίσιο ακόμη ένα πριστατικό κλοπήγς σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (26/10), όταν ένας θρασύτατος δράστης «μπούκαρε» σε μονοκατοικία παρότι η ένοικος του σπιτιού βρισκόταν μέσα στο σπίτι και έβλεπε τηλεόραση, έκλεψε ένα πορτοφόλι που βρήκε στο διπλανό δωμάτιο με 60 ευρώ και εξαφανίστηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, πρόκειται για έναν 47χρονο χρήστη ουσιών που έκοψε την σίτα από μπαλκονόπορτα κατοικίας στην Βόλο και «μπούκαρε» την ώρα που βρισκόταν μέσα η ιδιοκτήτρια. Βρήκε επάνω στο τραπέζι της κουζίνας το πορτοφόλι της με 60 ευρώ και το πήρε, ενώ η ίδια δεν κατάλαβε τίποτα.

Εντόπισαν τον δράστη με το κλεμμένο πορτοφόλι πάνω του – Τον συνέλαβαν

Ωστόσο, χθες ο 47χρονος συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο με το κλεμμένο πορτοφόλι πάνω του και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της κλοπής, τετελεσμένη και σε απόπειρα. Η ιδιοκτήτρια ενημερώθηκε από την αστυνομία ότι το πορτοφόλι της βρέθηκε στην κατοχή χρήστη ουσιών και εκείνη δήλωσε πως έβλεπε τηλεόραση και δεν κατάλαβε την κλοπή.

«Χρειαζόμουν λεφτά για να μπω σε προγραμμα απεξάρτησης»

«Ηθελα να πάρω το λεωφορείο και να ταξιδέψω ώστε να μπω στο πρόγραμμα απεξάρτησης και οι γονείς μου δεν μου έδιναν χρήματα γιατί πίστευαν πως θα πάρω την δόση μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο 47χρονος ζήτησε αναβολή της δίκης του έως την Δευτέρα, και μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Ανησυχία για την αύξηση της εγκληματικότητας στη συνοικία της Νεάπολης Βόλου

Το νέο κρούσμα κλοπής προκάλεσε νέα ανησυχία στη συνοικία, όπου κάτοικοι διαμαρτύρονται από τον περασμένο Αύγουστο για απανωτά περιστατικά κλοπών. Στόχος επιτήδειων γίνονται τόσο επιχειρήσεις από τις οποίες κατά καιρούς έχουν κλέψει από χρήματα μέχρι… γλυκά, παγωτά όσο και σπίτια.

Σύμφωνα με επαγγελματίες το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι ζημιές που προκαλούν στις επιχειρήσεις. Για να τις παραβιάσουν σπάνε πόρτες και παράθυρα με τους ιδιοκτήτες να καλούνται να πληρώσουν τις ζημιές, πέραν των απωλειών που έχουν σε χρήματα και είδη που τους αφαιρούν.

«Προστασία δεν υπάρχει από πουθενά. Η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει και φοβόμαστε ποιος θα είναι ο επόμενος που θα χτυπήσουν», αναφέρουν περίοικοι που νιώθουν στόχος και ζητούν προστασία από την Πολιτεία και τις Αρχές.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024