Επιστρέφει στους πάγκους ο Γιαννίκης – Ποια ομάδα αναλαμβάνει
Ο 43χρονος τεχνικός συμφώνησε και επιστρέφει στους πάγκους
Την τεχνική ηγεσία της Μόναχο 1860 ανέλαβε ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους μετά την ΑΕΚ.
Ο 43χρονος τεχνικός συμφώνησε με τη γερμανική ομάδα για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η επιστροφή του Γιαννίκη
Ο Έλληνας προπονητής ο οποίος είναι γεννημένος στη Νυρεμβέργη, φαίνεται πως επιστρέφει στους πάγκους μετά από ενάμιση χρόνο όταν και είχε αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θα αναλάβει την πέμπτη ομάδα στην καριέρα του, ως επικεφαλής προπονητής, με την Έσεν, την Άαλεν, τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Ένωση.
Μεταξύ άλλων ο Αργύρης Γιαννίκης, έχει περάσει από την Καρλσρούη από το 2007 ως το 2016 από διάφορα προπονητικά πόστα, ενώ από τον Ιούλιο έως τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ήταν και βοηθός προπονητή στην Ίνγκολσταντ!
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- «Καρφιά» από Ντε Λαουρέντις στον Σπαλέτι: «To πραγματικό Σκουντέτο ήταν το περσινό, όχι αυτό του 2023»
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442