Tσίκινης: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Μασούρα – Πέναλτι του Κάλενς στον Ναβάρο» (pic)
Ξεκάθαρος ο Ηρακλής Τσίκινης για τη διαιτησία του Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Κυριακής (7/1) όλη η Ελλάδα είδε μια ιστορική «σφαγή» από τον Σλοβάκο διαιτητή Μαρέφκα, ο οποίος ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία μαζί με όλη τη διαιτητική ομάδα με σκοπό να χάσει ο Ολυμπιακός και να νικήσει η ΑΕΚ.
Για τη φάση στο 66′ (γκολ του Μασούρα που δεν μέτρησε) είπε ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει επειδή η μπάλα χτύπησε στον ώμο του Μασούρα, κάτι που επιτρέπεται από τον κανονισμό.
Όσον αφορά τη φάση του 70′, που είχε ως πρωταγωνιστές τους Ναβάρο και Κάλενς, ο Τσίκινης είπε ότι ήταν πέναλτι επειδή ο αμυντικός της ΑΕΚ «κλείδωσε» τα πόδια του επιθετικού του Ολυμπιακού χωρίς να βρει την μπάλα.
Δείτε την ανάρτηση του Τσίκινη στο Facebook:
- ΣΥΡΙΖΑ: Άπιαστο όνειρο η στέγη επί των ημερών της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Ένας 23χρονος εθνικιστής έμεινε εγκεφαλικά νεκρός στη Λυών μετά από συμπλοκή με αντιφασίστες
- LIVE: Χαλ – Τσέλσι
- Ο Μακρόν ζητά ένα «διαφανές κανάλι επικοινωνίας» με τη Μόσχα – Η ειρήνη συμπεριλαμβάνει την Ευρώπη, είπε
- Ο Νόιερ μίλησε για τον Νόιερ
- Η Αργεντινή κατέθεσε μήνυση για «τρομοκρατία» σε βάρος διαδηλωτών μετά από συγκρούσεις έξω από τη Γερουσία

