Πειραιάς: Αίρεται από το απόγευμα το απαγορευτικό απόπλου για το λιμάνι – Παραμένει σε Ραφήνα και Λαύριο
Από τις 17:30
Κανονικά θα πραγματοποιούνται μετά τις 17:30 το απόγευμα τα δρομολόγια των επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, μετά από άρση του απαγορευτικού απόπλου.
Δεμένα ωστόσο θα παραμείνουν τα πλοία σε Ραφήνα και Λαύριο.
Υπενθυμίζεται ότι το απαγορευτικό απόπλου τέθηκε σε ισχύ λόγω των ισχυρών νοτίων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη ως ακόμη και τα 9 Μποφόρ, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων.
- Με αυξημένα έσοδα και έξοδα ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου
- Προσβασιμότητα στην ποιότητα: Η Lidl Ελλάς και η υπόσχεση της καθημερινής αξίας
- Αγρότες: Προς τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου οι κινητοποιήσεις – Κλούβα των ΜΑΤ μπλόκαρε και ασθενοφόρα
- Άδωνις Γεωργιάδης: «Ενήργησαν με δόλο οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες» στην υπόθεση Novartis
- Προτεραιότητα του Δήμου Βύρωνα μια πόλη χωρίς αποκλεισμούς


