Στο Άγιο Όρος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Το μήνυμα που στέλνει
Πολλές αλλαγές στην προσωπική ζωή του ανάμεσα και ο πρόσφατος χωρισμος του.
Το Άγιον Όρος αποφάσισε να επισκεφθεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε ένα διάλειμμα από τις έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που φέτος ξεχώρισε με τον ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο του στη σειρά «Γιατρός» στον ALPHA, η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες και γίνονται συζητήσεις για τον δεύτερο κύκλο ενώ και η παράσταση «Τhe Humans» που σκηνοθετεί έχει ήδη κερδίσει το θεατρικό κοινό, αποφάσισε να περάσει λίγες ημέρες μακριά από όλους και από όλα.
Έτσι, δεν δίστασε να ταξιδέψει στο Άγιον Όρος, να έρθει σε επαφή με τη φύση αλλά και τον εαυτό του και να μαζέψει τις δυνάμεις του για τη νέα χρονιά που μόλις μπήκε.
Το πρώτο μάθημα του από το Άγιο Όρος
Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δημοσίευσε και μια σχετική φωτογραφία στο Instagram, ενώ τη συνόδευσε με ένα μήνυμα για το «πρώτο» μάθημα που πήρε.
Η ανάρτηση όλο νόημα
«Μάθημα πρώτο: Ν’ αγαπάς τον άλλον όπως είναι, χωρίς να προσπαθείς να τον αλλάξεις» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.
View this post on InstagramA post shared by Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial)
- Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας
- Ρεάλ Μαδρίτης: Μαδριλένικη νύχτα κρίσης
- Θα έρθει η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα;
- Πυρά Δούκα κατά κυβέρνησης για το νέο σύστημα ανάδειξης δημάρχων
- Αγρότες «πολιορκούν» το γραφείο του Τσιάρα στην Καρδίτσα – Εκρηκτικό κλίμα με κλούβες να κλείνουν τον δρόμο
- Ο Πάτρικ Γκίμπσον έγινε η «φωνή» του Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν θα φορέσει το κοστούμι του 007





